USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

На Волині створюється ще одна об’єднана громада

10 Листопада 2016 14:58
Волинська облдержадміністрація схвалила об’єднання низки сіл Турійського району у територіальну громаду із центром у селі Луків.

Про це йдеться у розпорядженні голови ОДА Володимира Гунчика № 511 від 8 листопада 2016 року.

Голова ОДА своїм розпорядженням затвердив висновок Волинської обласної державної адміністрації щодо відповідності Конституції та законам України проекту рішення «Про добровільне об’єднання територіальних громад» щодо добровільного об’єднання територіальних громад смт Луків Луківської селищної ради, сіл Сомин, Відути Соминської сільської ради, сіл Миляновичі, Годовичі, Туровичі, Залісці, Зілове, Кличковичі, Тупали, Перевісся Миляновичівської сільської ради Турійського району Волинської області у Луківську селищну територіальну громаду з адміністративним центром у селищі Луків Турійського району Волинської області, схваленого рішеннями Луківської селищної ради Турійського району Волинської області від 21 жовтня 2016 року № 13/3, Миляновичівської сільської ради Турійського району Волинської області від 21 жовтня 2016 року № 11/5, Соминської сільської ради Турійського району Волинської області.

Нагадаємо, у восьми утворених на Волині об'єднаних територіальних громадах на Волині у грудні цього року відбудуться перші вибори депутатів сільських, селищних, міських рад об’єднаних територіальних громад і відповідних сільських, селищних, міських голів.

ЧИТАТИ ЩЕ: У ГРУДНІ НА ВОЛИНІ – ВИБОРИ У ВОСЬМИ ГРОМАДАХ. СПИСОК СІЛЬРАД

Так, ЦВК призначила вибори 11 грудня у п’яти волинських громадах, а 18 грудня- ще у трьох.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Громада Показати IP 10 Листопада 2016 19:07
Волинська облдержадміністрація ще б не забула та не заважала створити об"єднану громаду в с, Сераховичі та не зволікала з термінами!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus