USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Волині відкрили перший ЦНАП в об’єднаній громаді

24 Лютого 2016 10:17
Зимнівська громада першою серед об’єднаних громад на Волині вчора, 23 лютого, відкрила Центр надання адміністративних послуг, - інформує БУГ.

“Одним із пунктом розвитку нашої об’єднаної громади є відкриття ЦНАПу. Цей пункт передбачає, що ми матимемо набагато більше можливостей надавати адмінпослуги нашим жителям. Аби створити ЦНАП, ми заручилися підтримкою Канадського фонду підтримки місцевих ініціатив та посольства Канади в Україні. І ось тепер ми маємо можливість зайти в ці нові та відремонтовані приміщення, і працювати на користь громади”, – зазначив Зимнівський сільський голова В’ячеслав Католик.

Так, основний центр знаходиться в селі Зимне за адресою : вулиця Миру, 2. Керівником центру надання адмінпослуг та адміністратором є Ірина Корольчук. Для зручності отримання адміністративних послуг суб’єктам звернень громади створили три віддалені підрозділи ЦНАП:

1. село Льотниче, вулиця Перемоги, 38. Адміністратором працює Людмила Сахненко.

2. село Бубнів, вулиця Центральна, 8. Адміністратор – Ольга Головенко.

3. село Селець, вулиця Першотравнева, 11. Адміністратор – Ольга Антонюк.

“Хочу зазначити, що наші адміністратори, які працюватимуть у віддалених відділеннях, є універсальними працівниками. Це люди із колосальним досвідом (понад 10 років на аналогічних посадах) та з високим рівнем довіри людей. Ми перші будемо працювати та навчатися, якщо щось не вийде з першого разу”, – розповіла Ірина Корольчук.

Основними завданнями ЦНАП є:

- організація надання адмінпослуг в найкоротші строки;

- спрощення процедури отримання адмінпроцедури та поліпшення якості;

- забезпечення інформування суб’єктів звернень про вимоги та порядок надання адмінпослуг.

ЦНАП працюватимуть із 8-ї години ранку до 15-ї дня з понеділка по п’ятницю. Лише у вівторок адміністратор працюватиме із 8-ї ранку до 20-ї години.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ківерці Показати IP 24 Лютого 2016 14:19
Вячеслав молодець, так тримати!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus