USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині виховна колонія може стати лікарнею

24 Квітня 2015 08:00
Начальник управління Державної пенітенціарної служби України у Волинській області Олександр Герасимчук приїхав до ковельських депутатів з проханням звільнити від плати за землю Ковельську виховну колонію. Про це повідомляє Про Ковель.

Очільник управління цієї служби розповів, що в його пiдпоpядкуваннi знаходяться чотири установи: Маневицька та Цуманська виправні колонії, Ковельська виховна колонiя та Луцький слiдчий iзолятоp. Деякі з них місцеві ради вже звільнені від сплати земельного податку.

Ковельський міський голова Олег Кіндер зауважив, що діятимуть ці рішення лише з початку наступного року.

Проте начальник управління ДПтС України у Волинській області переконував місцевих депутатів пристати на його прохання. Герасимчук аргументував таке прохання тим, що дитяча виховна установа – не прибуткова і не може на себе заробити гроші, а платити податок на землю в розмірі 64,5 тисячі гривень щорічно доводиться.

Також він поділився інформацією про те, що наразі у верхах вирішується питання: бути чи ні в Ковелі дитячій колонії. Якщо ні – тоді тут можуть створити лікувальний заклад для людей хворих на туберкульоз.

Вислухавши Герасимчука, міський голова Олег Кіндер все ж рекомендував депутатам розглянути прохання очільника волинської пенітенціарної служби в своїх профільних комісіях.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus