USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На Волині житло військових хотіла привласнити місцева влада

4 Серпня 2014 12:27
Ратнівська селищна рада Волинської області намагалася привласнити житло військовослужбовців, скориставшись недбалістю щодо оформлення відповідних правовстановлюючих документів, - повідомили у прес-службі прокуратури Західного регіону України з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері.

Зокрема, Ратнівська селищна рада Волинської області, скориставшись відсутністю правовстановлюючих документів і недбалістю чиновників квартирно-експлуатаційного відділу військового відомства, здійснила спробу захоплення державного майна, подавши до суду заяву про визнання військового житлового будинку безхазяйним і визнання права власності на нього.

Враховуючи, що вказаний будинок тривалий час використовується військовою частиною для забезпечення житлом сімей військовослужбовців, з метою захисту інтересів Міністерства оборони України та військовослужбовців гарнізону в розгляд справи вступив Волинський прокурор з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері Західного регіону України.

Завдяки своєчасному вступу у розгляд справи та активній правовій позиції прокурора Ратнівський районний суд Волинської області відмовив у задоволенні заяви Ратнівської селищної ради в повному обсязі.

Прокуратура попередила спробу незаконного привласнення державного майна та можливі порушення житлових прав військовослужбовців, які проживають у цьому будинку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Лучанин Показати IP 4 Серпня 2014 12:43
А де покарання за спробу незаконного привласнення????
123 до Лучанин Показати IP 4 Серпня 2014 14:07
покарання - до карману...
СП Показати IP 4 Серпня 2014 13:41
А, ПОКАРЯННЯ НЕМАЄ!!!! В НАС ВСЕ ПРОДАЄТЬСЯ!!!! ВСІХ РУКИ ЧИСТІ!!! ТІЛЬКИ ТОДІ ГРЯЗНІ КОЛИ ВІТАЮТЬСЯ РУКОПОЖАТТЯМ!!! ПРАВДА .....?????? ВОЛОДИМИРЕ МИКОЛАЙОВИЧУ?????
Сергій Показати IP 5 Серпня 2014 12:02
Військовий пенсіонер афганець, який проживає в будинку 40 років хотів приватизувати половину земельної ділянки признавши її безгосподарною і тут почалось. Військова прокуратура не бачить порушень в приписці по двох адресах одночосно так як наша адреса знаходиться за 800м від військової частини (завдяки чому отримуються грошові допомоги, проходить постановка на квартирну чергу, існування двох будинкових книжок на одне житлове приміщення на 40 кв. м. прописано приблизно 40 чоловік, подачу в прокуратуру даних про майно військової частини де цей будинок не існує. Хоча існують документи, які підтверджують що будинок взагалі розібраний, але це приховують) . Це я знаю достовірно так як проживаю в цьому будинку.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus