USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Начальник волинської міліції не проти «люструвати» своїх заступників

22 Травня 2014 17:37
Після виборів Президента України обласне управління МВС чекають кадрові зміни. Те ж саме стосується й міськвідділу.

Про це повідомив начальник обласного управління МВС Петро Шпига під час прес-конференції сьогодні, 22 травня.

Зауважимо, чимало громадських активістів протестують проти того, що на посадах заступників начальника обласного управління працюють ті ж люди, які працювали й під час подій Євромайдану. Петро Шпига пояснив, що заступників призначає міністерство, однак обласне управління надсилає до Києва відповідне подання, його згодом розглядає столична кадрова комісія.

Він переконує, що всі претенденти на посаду його заступників пройдуть громадські слухання. А коли буде прийнятий закон про люстрацію – люстрація відбудеться й у волинській міліції.

«Я не відповідаю на рівні міністерства, коли буде прийняте рішення. Проте, після виборів будуть зміни у міліції, як і у всій Україні. Це ж стосуватиметься заступників», - пояснив Петро Шпига.

Крім того, він повідомив, що колишній начальник Луцького міськвідділу УМВС Василь Марчишак планує перевестися до Києва.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
дідо Показати IP 22 Травня 2014 18:07
Міліція перетворилася на мафіозне угрупування.
Анонім Показати IP 22 Травня 2014 18:21
Міліція не на що не здатна.Хабарники і ....уни
медсестра Показати IP 22 Травня 2014 23:20
нехай поїдуть на схід спочатку і покажуть свої можливості.
Лучанин до медсестра Показати IP 22 Травня 2014 23:49
а по твоєму зараз хто там а ВВ це по твоєму також хто там? Ти от давй на передову, як медсестра. А до речі, ти також військовозобов'язана.
13 до медсестра Показати IP 23 Травня 2014 16:03
а ти чому не валиш туди?! лікарі-найбільші хабарники і невігласи!!!!
ааа до медсестра Показати IP 23 Травня 2014 17:33
там зараз колишній Беркут
rh Показати IP 13 Червня 2014 08:52
Доброго дня. Пишуть до Вас міліціонери, які в минулу суботу закінчили Волинське училище міліції. Навчання у нас було дуже жахливе. Все там робилося за гроші. Хочеш в звільнення плати від 100 до 300 грн., цим процесом курував Чечотка Н.Б. Викладачі беруть гроші за все, за що тільки можна. Викладачі Чечотка Р.Б. Михальчук В.М. з нас за 1 екзамен з людини взяли по 350 грн., а екзаменів у нас 5 і у взводі нас було 30 чоловік. За перехдачу за то, що був у наряді беруть по 50-100 грн. У інших взводах все аналогічно. Одного з нас заставили написати по власному бажанню рапорт. Він не захотів платити 5000 грн керівництву за те що його місяць не було на парах (хворів). Є і ще багато іншого. Допоможіть будь-ласка молодим міліціонерам, які тільки йдуть працювати, а їх вже заставляють розчаровуватися в міліції. Ці викладачі училища ніколи не працювали ні в яких службах, а корчать з себе Бог знає що... Маємо на вас надію..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus