USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Над іміджем Савченко працювали російські політтехнологи. Версія

31 Травня 2016 12:51
Після повернення Надії Савченко додому багато хто помітив зміни в її іміджі. Вона відразу в аеропорту застосовувала низку технологій. Наприклад, з'явилася босоніж в "Борисполі" і відразу перейшла в зверненні на "ти". Експерти повідомляють, що над іміджем Надії Савченко активно працюють російські політичні експерти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ВЕЛИКІ ТОРГИ: ЩО ХОЧЕ ПУТІН ВІД ЗАХОДУ В ОБМІН НА ЗВІЛЬНЕННЯ САВЧЕНКО

"Це професіонали з самого верху, хоч їхні імена непосвяченим мало про що скажуть. Рейтинг Савченко "надувався" штучно і агресивно, щоб була можливість якомога дорожче "продати" її в Україну, і зараз її популярність не просто висока - вона переоцінена", - кажуть джерела Вестям.

Знайомі бійці АТО і інші політичні експерти повідомили, що риторика Надії дуже змінилася і зараз складається не тільки з її думки. Адвокат Надії Савченко неодноразово заявляв, що до політичної кар'єри саме він штовхнув підопічну, тому що статус народного депутата та делегата ПАРЄ допоможе їй швидше вийти з російської в'язниці. У той же час після звільнення і першої прес-конференції він зазначив, що в майбутньому Савченко матиме успіх тільки після практики.

Політтехнолог і психолог Михайло Городок зазначив, що Савченко дуже швидко почала робити правильні кроки, а це говорить про те, що над нею працюють тривалий час.

Нагадаємо, народний депутат і льотчиця Надія Савченко повернулася з російського полону в Україну 25 травня. Першу прес-конференцію дала 27 травня, на якій не приховувала президентських амбіцій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 26
Думка Показати IP 31 Травня 2016 12:55
Абсолютно точний аналіз...Погоджуюсь на всі 100%....
уважний Показати IP 31 Травня 2016 13:00
Цікаве спостереження: чому коли хлопців звільняють з полону, вони не відразу повертаються додому, а ще звісно проходять перевірку у СБУ, а Савченко відразу з аеропорту "пішла-поїхала"?! У полоні не у сепарів була, а в рашці!!! Може її завербували?! Всі такі довірливі-наївні, а ніхто не перевіряв нічого... Думайте...
Олег до уважний Показати IP 31 Травня 2016 13:35
Ще Надька наробить! Юлька відпочиває! козачкі то заслані!
гиги до Олег Показати IP 31 Травня 2016 14:36
Не баламутьте народ. Шо ви понімаєте, люди все месію чекали і дочекались, тепер заживем. Попередні месії парасюкогаврилюкокомбатодонбасоайдаромайдано виявились ненастоящими, а Надя вона маладєц, вона всьо знає, всьо вміє, вище над всіма політиками разом взятими. Один виступ в раді чого стоїть, психіатри тепер без роботи будуть.
Анонім до Олег Показати IP 2 Червня 2016 10:44
А й справді, роблять з цієї Савченко ледь не царівну у той час, як щодня на Сході гинуть хлопці! І за що цій Савченко так подяка?! А ті хлопці, які воюють та гинуть на Донбасі, то їм -- абсолютно нічого. До чого ж у нас нікчемна влада! Я вже не кажу про те, хто у цій Раді сидить! Понабирали і поляків і литовців.Залишилося ще понабирати африканських папуасів, то тоді вже точно українцям стане жити краще! Будемо вже тоді "жирувати". А що стосується Н. Савченко: не сумнівайтеся, таке саме буде , як і з Юлією Тимошенко. Згадайте, як майже вся Україна скандувала: " Юлі -- волю"! А як вона обдурювала народ, катаючися на інвалідському візку та придурюючись, що у неї спина болить! Так і від цієї Савченко подібне можна чекати! Адже все робиться за гроші, це і так зрозуміло.
Паша до Олег Показати IP 5 Червня 2016 11:06
Так пане Олеже, для контролю над другом Порошенком голопуцький очільник об*сраної рашки прислав наглядача. Її дисна поведінка підтверджує, що вона дійсно шістка кацапів
Оксана Показати IP 31 Травня 2016 13:04
ви так упевнено стверджуєте в заголовку, тобто це вже доведено і підтверджено?
Думка до Оксана Показати IP 31 Травня 2016 14:17
"Версія" - ось що у заголовку...А ви не дуже уважний читач...
Думці від Оксани до Думка Показати IP 31 Травня 2016 15:23
Не дуже важний читач - ви, тому що слово "версія" з'явилося приблизно за півгодини після публікації. Після мого коментаря, до речі. Спочатку його не було.
Знаючий Показати IP 31 Травня 2016 13:32
Я зразу зрозумiв, що ii пiдмiнили!!! Надя не настояща!!!
Всезнайко до Знаючий Показати IP 31 Травня 2016 19:05
Похоріщала, погладшала, правда?
ВСІМ ХТО МАРИТЬ НЕЮ Показати IP 31 Травня 2016 14:38
Шановні Українці ! На сьогодні у нас, складається враження ,ніби ми - прості люди, як самураї ось за неї і помрем .А хто ця пані ? Ширмо для клади ,її "страждання" ,а де це видано , ПРолізти в раду ,опора для блазнів, нова фішка .Якою недолугі керівника прикривають свої зади ,Замилюють те що сьогодні 95% українців живуть як жебраки.Дружин відправили на панщину (по Шевченку) самі пропивають остатки розум, а ВР все" пнеться" лежачи на золотих лежаках і думає про те як бідкається народ, якже йому допомогти ,треба ще кредитів взяти щоб і ті хто ще народеться через років -надцять і далі на "панщину ходив і ноги цим панам помили". Ви думаєте що вона наше спасіння ? Така ж як тисячі при владі.Бачить нас в білих тапочках. Г_но,воно кругом г_но.! А смороду на весь світ наробило .Дякуючи і нам теж.
Анонім до ВСІМ ХТО МАРИТЬ НЕЮ Показати IP 2 Червня 2016 10:56
Цілком згодна з Вами на 100%! Заробляють на цій Савченко! У той час, як народу вже скоро і нічого їсти не буде! При такиї цінах буквально на все: на продукти, тарифи! Обдирають, як ту липку! Залишилося ще знищит і тоді вже точно, "Краще життя" настане! Самі собі кують під себе закони підвищують заробітню плтню, беруть хабарі та й ще які, відпочивають на Канарах та Мальдивах! ще й при цьому кричать про реформи! Підніміть народу гідну зарплату та пенсії, дай те в реальності жити по-європейськи! А то якусь копійку підсунуть, як собаці кісточку! На, радій народе! І кричать при цьому про підвищення! А що --невже щось не так?
ФигВам Показати IP 31 Травня 2016 14:53
Пока сидела - была "героем". На её имени другие зарабатывали политический капитал и деньги. Теперь она на свободе - и стала никем. А есть хочется. Вот и будет теперь выпендриваться, чтобы хоть как-то напомнить о себе.
Паша відповідь Аноні до ФигВам Показати IP 5 Червня 2016 11:13
Правильно! А казачок-то засланий тнашим споконвічним татаро-моногольським поневолювачем В Росії Псковська, Новгородська, Курська та Ставрополь вихідці з Київської Русі. А татаро-моногольскі хунхузи привласнили собюі наше ім"я, нашу назву, нашу мову і стали СТАРШИМ БРАТОМ. І з логічного боку як кажуть "не пашет"
КУМ Показати IP 31 Травня 2016 15:55
Люди!Нас просто "тупо"відволікають,А насправді країна котиться в прірву,залишилась тільки земля,повірте,дуже хороша земля,яку просто заберуть за борги.Надя взагалі не розуміє,що відбувається,маніпуляції працюють відмінною.Не є вона лідером нації і ніколи не буде.Це просто ємоції і не більше.Думай народе,бо загинеш.На жаль оптимізму дуже мало.Була надія на бійців,які дивились смерті в очі,але вона не справдилась,прикро.Сучасні технології маніпулювання переважають...їх багато,дуже багато,а ми просто статисти,на жаль...
за Надю Показати IP 31 Травня 2016 15:57
Не даремно попереджали, що скоро всіляке гівно повилазить і почне Савченко з собою змішувати. Дивлюсь на попередні коментарі - ось воно і вилізло. Які ж ви убогі, просто сором, що пишете українською :( Хоча чому дивуватись - ви ж коментарі під замовлення строчите. А як воно буде - час покаже, рано ще вам гавкати.
за мозгі до за Надю Показати IP 31 Травня 2016 16:52
такі писаки як ти, через пів року будуть строчити коментарі яка ж вона нехароша, знову обманули, зрада і т п. Такі виборці як ти привели цю шушару до влади, по тій причині, що в ваших головах працюють більше емоції ніж холодний розум. Таким як ти всі у всьому винні, а ми бідні нещасні, всі нас дурять. Такі як ти продають свій голос на виборах, чи то за гроші чи за хороші слова з впевненістю що він нічого не вирішує, а потім верещать зрада. Так шо не треба тут всіх з гамном мішати, те що хтось вміє тверезо дивитись на речі і називати їх своїми іменами, ще не дає права істотам з розвинутим стадним інстинктом рівняти людей до себе.
Відповідь дописувачу до за мозгі Показати IP 5 Червня 2016 11:16
а назвіть кого кацапи відпускали з полону... Правду мислите - тільки завербованих
КУМ Показати IP 31 Травня 2016 16:28
Які замовлення?Який час покаже?В нас його просто немає.Або ми їх,або вони нас.На жаль ми програємо.Хоча людське життя-це тільки мить.В сучасному світі "месії" вже недостатньо.
експерт технолог Показати IP 31 Травня 2016 16:37
Ось і тепер мені подібні експерти бабла зароблять на тому щоб імідж Надя спаклюжити
Лана Показати IP 31 Травня 2016 17:03
Чого ви до Савченко вчепились? Витримала російське пекло і не здалась! Обміняли, як багатьох інших. Дали Героя за мужність і патріотизм, бо побачив весь світ, що робить путлер. Не потрібно акцентувати на неї увагу, нехай працює депутатом. Чого судите, ви були на її місці? Один Бог у нас суддя. А вам, люди, вона нічого поганого не зробила, а навпаки, пішла добровольцем захищати нас і нашу землю.
Всім Показати IP 31 Травня 2016 17:23
Може воно і так. Таке може бути. Але загалом! Якщо в нас бачать нормальну людину, то зі слинею на губах верещать - то є куплена спецслужбами, або просто єврейка, бо від "справжнього" патріота має пахнути гноєм і вигляд він повинен мати зовсім простий.
читач Показати IP 31 Травня 2016 22:28
Будьте стриманішими.
Анонім Показати IP 2 Червня 2016 11:10
Та вона ж психічнохвора, ця Ваша Савченко! Хіба ж вона жінка? Ви подивіться навіть на її поведінку! Ходить босоніж, роззувається у сесійному залі, задирає ноги ледь не на депутаток, які сидять поруч! І не диво, що ці її ноги ще й потом воняють! Де у ній жіночість?!!!! Тце ж "дядько у спідниці"! Не кажучи вже про те, що у політиці вона ж нічогісінько не тямить! Так, ні ж , потрібно ще одного кумира для України! Юлія Тимошенко вже побувала у цій ролі, а толку.... Не вихованості, ні інтелігентності у Надії зовсім немає! Ганьба! І кого тільки сунуть у Раду на замовлення та за гроші!
анонім Показати IP 17 Червня 2016 17:43
Політикою повинні займатись люди, які в ній що-небудь розуміють і які ведуть себе відповідно

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus