USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Савченко пропонує вести діалог з терористами ДНР та ЛНР?

7 Червня 2016 21:01
Народний депутат від партії "Батьківщина" Надія Савченко заявила, що Києву варто налагодити прямий діалог з представниками так званих ДНР та ЛНР.

По суті, саме на цьому вже два роки наполягає Кремль – легітимізувати своїх маріонеток і змусити Київ самостійно розбиратися з наслідками окупації, - аналізують ситуацію Донецкие вести.

У разі успішної реалізації цього сценарію Путін досягає відразу двох цілей, заради яких і затіяв цю гібридну війну.

Перша: представити війну на сході України не як російську агресію, а як внутрішній конфлікт. Мовляв, це шахтарі і трактористи повстали проти "бандерівців", купили у воєнторзі танки і "гради" і почалася громадянська війна. А тепер між сторонами конфлікту – Україною і Донбасом - почалися мирні переговори. І Кремль ні при чому. Такий сценарій дозволить Росії формально вийти з переговорів і на цій підставі домагатися скасування санкцій.

Друга мета – фактичне повернення Донбасу в українську політичну та економічну площину з особливим статусом на російських умовах. Тобто, амністія бойовиків, перетворення збройних угруповань в "народну поіліцію", а також їх політичне представництво у Верховній Раді.

Це означає припинення євроінтеграції України та ставить хрест на зближенні з НАТО. Гучний "голос Донбасу" ніколи не дозволить "цинічним бандерам" зрадити "русский мир". А раптом щось – збройні угрупування ДНР і ЛНР нікуди не ділися. І зможуть швидко розгорнути нову війну.

За Україною зберігається єдине право – по захищених статтях бюджету фінансувати розграбований Донбас. Мирний план в форматі отруйної наживки.

Зрозуміло, що для лобіювання цього сценарію Савченко підходить краще за інших. Вона воювала, сиділа в полоні, улюбленець журналістів – хто ж посміє звинуватити її в зраді?

Якби глава фракції Батьківщина Юлія Тимошенко сама виступила з такою ініціативою, їй би пригадали дружбу з Путіним і автоматично перевели в статус п'ятої колони. Якби на цьому наполягав Віктор Медведчук – ніхто б не здивувався. А ось Савченко в руках - ідеальний інструмент для реалізації цієї програми. Цікаво, вона сама розуміє - хто і навіщо її використовує?

Кирило САЗОНОВ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Анонім Показати IP 7 Червня 2016 21:33
Порох до чого скурвив країну.Хочу држити до того часу коли цей кучерявий зрадник буде сидіти перед народним трибуналом.
Анонім Показати IP 7 Червня 2016 21:40
Путін, Порошенко, Савченко, Юля в одній упряжці і ложили вони б*лт на життя солдат.Недаревно її відпустили
123 Показати IP 7 Червня 2016 21:40
Измена, закричал мальчиш кибальчиш!!!
Конорейка А.А. Показати IP 7 Червня 2016 21:46
".....Народний депутат від партії "Батьківщина" Надія Савченко заявила, що Києву варто налагодити прямий діалог з представниками так званих ДНР та ЛНР...." Їй потрібно добре відпочити і розібратися " де мухи а де котлети " ...
Dr. Показати IP 7 Червня 2016 22:53
Савченко в Президенти України!
А до Dr. Показати IP 8 Червня 2016 08:42
А вас в сусідню палату.
аналитик Показати IP 8 Червня 2016 09:50
Знать бы правду...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus