USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Народний фронт заявляє про сплановану атаку на партію з боку Росії

23 Березня 2015 08:59
Партія “Народний фронт” заявляє про інформаційну атаку на Уряд і “Народний фронт” з боку Росії та діячів, які обслуговують її інтереси в Україні. Про це йдеться у повідомленні прес-служби партії, передає УНН.

“Викликає подив та чимало питань той факт, що колишній журналіст Сергій Лещенко захищає інтереси великого енергетичного російського бізнесу, а значить — і Кремля”, — йдеться у повідомленні.

Зокрема, “Народний фронт” вказує на те, що Сергій Лещенко посилається на закордонні газети, які насправді є проросійськими та розміщують будь-які “брудні” та замовні статті.

Прес-служба вказує, що іноземні ЗМІ, такі як чеська газета Pravо, та швейцарська SonntagsZeitung не є авторитетними виданнями і мають низьку цитованість.

Нагадаємо, сьогодні на своїй сторінці у мережі facebook народний депутат від БПП Сергій Лещенко написав, що прокуратура Швейцарії розслідує кримінальну справу проти народного депутата Миколи Мартиненка.

При цьому сам Лещенко посилається на інформацію, отриману у відповідь на його запит до швейцарського посольства в Україні.

Нагадаємо також нардеп від Блоку Петра Порошенка Сергій Лещенко переконаний, що ухвалення Верховною Радою закону, який дозволяє "Нафтогазу" отримати контроль над "Укрнафтою", відбулося з "прямою вказівкою з Вашингтона".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
МИ Показати IP 23 Березня 2015 09:33
А чого скажете на крадіжку 7,5 міліардів урядом Яценюка? Теж діло російських провокаторів? Де ваша совість?
маємо те що... Показати IP 23 Березня 2015 10:28
Ну це ж сама правильна тактика да ще і в умовах сьогодення - самі крадуть і брешуть, а хто винний - раша! ну тепер на рашу всі наші біди і проблеми можна списувати але не на власну бездіяльність! А особливо бідненькій НФ з казнокрадами і аферистами у складі!:)
Анонім Показати IP 23 Березня 2015 10:51
.......танцюристу і....... заважають.
Анонім Показати IP 23 Березня 2015 11:59
На злодієві шапка горить .... Як почали красти і брехати при Кравчукові, так і по сьогоднішній день . Кріслами злодії міняються і посадами ... Хватить народові байки розказувати .
Анатоль_ Показати IP 23 Березня 2015 12:17
Я та пані Наталя Семенівна є патріотами та палкими прихильниками пана Аренія Яценюка. Пане Арсенію-ми з Вами!
Анонім до Анатоль_ Показати IP 23 Березня 2015 13:03
Киев. Маленькая девочка идёт с мамой по Крещатику. Навстречу им - английский бульдог. - Мама, - говорит девочка, - как же он похож на дядю Порошенко из телевизора. - Тс-с! Как тебе не стыдно!? Девочка шёпотом: - Извини, я не подумала, что собачка может обидеться...
Анонім Показати IP 23 Березня 2015 14:23
Треба опридiлятися... Ви за якого еврея будете?
Анонім до Анонім Показати IP 23 Березня 2015 16:10
Во фракции «Блок Петра Порошенко» предложили создать в Верховной раде Украины комиссию, которая займется расследованием возможных финансовых махинаций с участием премьера Арсения Яценюка. Проект о создании соответствующей комиссии зарегистрирован в понедельник в Верховной Раде, сообщает РИА Новости.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus