USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Найбільше ДТП у Луцьку - серед тижня

8 Липня 2014 15:13
Чимало аварій трапляється в місті через роботу авторинку, кажуть у ДАІ.

Найаварійніші дні в обласному центрі – середа та четвер. Так свідчить статистика Державтоінспекції.

Про це розповів виконувач начальника ДАІ міста Луцька Віктор Главічка під час громадського обговорення його кандидатури сьогодні, 8 липня.

З його слів, зростання кількості ДТП саме у ці дні пов’язане з роботою авторинку в місті, коли рух транспорту стає значно інтенсивнішим. А саме місце розташування авторинку – не надто вдале.

Віктор Главічка розповідає, що вже не один раз працівники ДАІ разом з рятувальниками проводили спільні навчання. Адже ділянка, на якій розташований авторинок, каже він, є не надто вдала, бо поруч розташований потенційно небезпечний об’єкт – нафтобаза. У небезпечній ситуації швидкій допомозі доїхати буде дуже складно, каже він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Напевне так Показати IP 8 Липня 2014 15:32
"ВН" додайте у заголовок слово "кількість". А то виходить якийсь "рассинхрон" чи інший зміст.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus