USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

НАЗК обіцяє не карати посадовців за невчасне подання е-декларацій

30 Березня 2017 09:29
Національне агентство з питань запобігання корупції обіцяє не карати тих, хто не встигне вчасно подати електронну декларацію через збої в роботі системи е-декларування, пише УНІАН.

Як передає кореспондент УНІАН, сьогодні члени НАЗК схвалили за основу проект рішення, згідно з яким декларанти звільняються від адміністративної відповідальності, якщо вони до 1 квітня не зможуть подати свою е-декларацію через збої в роботі системи. Окрім того, для осіб, які вперше цьогоріч подаватимуть електронні декларації, строк подовжено до 1 травня 2017 року.

Члени НАЗК вирішили завтра на засіданні прийняти це рішення в цілому, аби ті декларанти, хто не встиг вчасно внести свою декларацію, не хвилювалися, що вони можуть бути піддані адміністративній відповідальності за невчасне подання декларації.

Відповідне рішення запропонував член НАЗК Руслан Радецький.

Нагадаємо, сайт для подання декларацій про доходи не працює вже тиждень.

Як відомо, 27 березня президент України Петро Порошенко підписав зміни до закону "Про протидію корупції", згідно з якими члени антикорупційних громадських організацій зобов'язані подавати електронні декларації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus