USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Нові «голови» у комісіях Луцькради

26 Лютого 2014 17:59
У міськраді знову дискутують стосовно ротацій очільників комісій. Рішення про зміни голів стосуються двох профільних комісій – комісії з питань законності та комісії з комунальних питань.

Про це стало відомо під час засідання 55-ї сесії Луцької міської ради сьогодні, 26 лютого.

Нагадаємо, згідно з запитом секретаря міськради Григорія Пустовіта, на посаду очільника комісії з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю, депутатської діяльності, етики та регламент замість покійного Андрія Калахана запропонували внести кандидатуру депутата Андрія Буя. Разом з тим його запропонували виключити з комісії з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів.

На посаду голови комісії з питань житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження запропонували кандидатуру депутата міськради Василя Гриба.

Депутат Луцької міської ради Петро Савчук висловив власне негативне відношення стосовно примусових ротацій членів та голів комісій.

«Коли йде питання про зміни примусові, то це – неетично та неправильно. Досвід роботи каденції показує, що раз йдуть примусові зміни, значить щось не так ми робимо», - зазначив обранець громади.

У дискусію депутатів втрутилась голова асоціації голів ОСББ Юлія Саботюк. Жінка попросила у народних обранців відстояти право депутата міськради Романа Бондарука очолювати профільну комісію, оскільки ця людина, на думку голови ОСББ, за роки роботи зарекомендувала себе з позитивної сторони.

На це Луцький міський голова Микола Романюк відповів, що не має особистих зауважень до роботи Романа Бондарука:

«Хороший спеціаліст, розвиває ОСББ. Але робота комісії не зводиться лише до діяльності ОСББ. Хто такий голова? Це депутат, який стежить за регламентом та порядком ведення комісії», - зауважив міський голова.

Утім депутат Петро Савчук зазначив, що питання потрібно доопрацювати, щоб за нього проголосувати:

«Не може автомобільним заводом керувати доярка. Такі вимушені ротації – ганьба для міської ради. Якщо когось примусово виштовхують – це неправильно. Люди усі одинакові в даному випадку. Ми маємо працювати в тих комісіях, де принесемо максимальну користь громаді», - висловив власну думку обранець громади.

На це очільник комісії з питань ЖКГ Роман Бондарук зазначив, що особисто він «не просився бути головою комісії»:

«Та комісія, яку я очолюю – одна з найтяжчих. Я говорю правду в очі міському голові, і йому це не подобається. Комісія з комунальних питань – це не тільки будинки, це і транспорт, і зв'язок», - резюмував він.

Заслухавши усі репліки «за» і «проти», обранці громади прийняли рішення все ж таки затвердити кандидатури депутатів Андрія Буя та Василя Гриба як очільників відповідних комісій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
ЗМІйко Показати IP 26 Лютого 2014 18:07
А Бут-Гусаїм вже бігає по Луцьку і кричить, що він буде керувати управлінням молоді та спорту ОДА!:))) Далі буде... за що боролись - на те і напоролись! Буде вам "цвітуча" Волинь...:(
дідо Показати IP 26 Лютого 2014 18:10
Актор Гриб добре розбирається у житловому господарстві, бо не давно отримав аж ТРИ БЕЗКОШТОВНИХ ділянки під забудову.
був присутній Показати IP 26 Лютого 2014 18:19
Бондарука треба зовсім усувати від всіх справ, які торкаються будь-яких інтересів громади. Сьогоднішня сесія показала, що якщо цей депутат починає про щось мову, то в абсолютної більшості присутніх в залі ця мова викликає скепсис (крім Осіпова!!!). Його репліки і виступи з місця давно перетворились в огризання проти колег. Це нагадує скавунчання, коли маленькій собачці ненароком наступають на хвіст. Він не прощає жодного слова проти себе. Базарна баба. Згодом це зрозуміють і керівники ОСББ, бо все пізнається в порівнянні. Якщо загалом, то «завдяки» Бондаруку і Осіпову, депутатський корпус міста працює не в режимі менеджменту, який як ніколи сьогодні потрібний громаді, а в режимі нерозумної політичної конкуренції за «інтересами». Хто надавав право Бондаруку і Осіпову змарнувати 70 хвилин на перепалки з колегами?! В той час, коли в залі у них за спиною стояли літнього віку люди? Можливо, досить цим нарцисам приділяти стільки уваги?
Лучани до був присутній Показати IP 26 Лютого 2014 18:36
Просто не вибрати їх в слідуючий раз в депутати і все!
член виконкому Показати IP 26 Лютого 2014 18:55
А голова справді послідовний. Позбувся одного "члена" виконкому, а сьогодні позбувся ще одного "члена" в комісії ЖКГ, поетапно пройшовши всі щаблі на витриманість. Незабаром Бондаруки будуть вїжджати в Луцьк на власному "члені" по пропусках за особистим підписом мера, бо машини віддадуть за борги. Відбувається жорстка люстрація міськради без допомоги ПС.
бита Показати IP 26 Лютого 2014 19:03
Чому "примусові зміни"? Проголосували депутати. Ніхто нікого битою не проганяв.
бувалий Показати IP 26 Лютого 2014 19:40
правильно зробили давно пора. присоска до бюджетних коштів, які виділялись на осбб
Віктор Показати IP 26 Лютого 2014 23:45
Я особисто знаю Бондарука Р., і ствердно можу сказати, що він професіонал, реально відстоював інтереси ОСББ (кажу з практики), і сумніваюся, що йому треба "розкрадати" кошти які виділяються для цих потреб, він доволі заможна людина. Я поза політикою і чиїхсь люстраційних амбіцій.
віктору Показати IP 27 Лютого 2014 07:15
забери собі цього професіонала свиней пасти, тільки перед тим пролюструй, з яких джерел він став заможним.
віктору! Показати IP 27 Лютого 2014 22:09
я теж особисто знаю бондарука з 90-х бук козлем таким і остався,думае тільки як надурити людей і нагріти на них рукі!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus