USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Обіцянки нового очільника ковельського району та новий заступник Гунчика

6 Лютого 2015 08:47
Офіційне представлення новопризначеного голови райдержадміністрації Віктора Козака відбулося вчора, 5 лютого. Окрім того, керівник області зачитав розпорядження від 3-ого лютого про нового свого заступника - Сергія Кошарука.

Сесійна зала Будинку рад вщент заповнена. На початку заходу усі присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять військовослужбовців та мирного населення, які загинули в зоні АТО, - пише Kowel.com.ua.

Після цього голова облдержадміністрації Володимир Гунчик зачитав розпорядження Президента України №102/2015-рп про призначення головою Ковельської районної державної адміністрації Віктора Теодосійовича Козака.

Губернатор Волині зазначив, що колишніх голів не буває, тому до слова запросили попередника нинішнього очільника РДА Юрія Поліщука. Він зазначив, що найважче у минулому році було усе, що пов’язане із темою АТО. Насамкінець побажав Козаку, зокрема, щоб його праця була під мирним небом і на благо України.


Голова районної ради Ігор Верчук головним завданням для влади, для себе та для Козака, визначив повернення довіри до влади та активізацію зусиль задля збереження незалежності та цілісності нашої держави.

«Я вірю і знаю, що разом із громадою та з депутатським корпусом нам це вдасться», – резюмував він.

Виступив, звісно, і новопризначений голова райдержадміністрації Віктор Козак:

«Я знаю, які будуть покладатися на нас обов’язки – це дуже важко. Але я надіюся, що разом із громадою ми впораємося… Найпріоритетнішою для влади на даний час метою є забезпечення миру. На жаль, в нашому сьогоденні гинуть люди. І ми також втратили за час проведення АТО 10 наших земляків, з нашої Ковельщини… Я знаю, що ми разом будемо робити… Насамперед це – підтримка учасників АТО, їхніх сімей і їхніх родин. Це - співпраця з волонтерськими організаціями, співпраця заради добробуту кожної сім’ї, кожної родини, яка є на нашій території. Ні одна сім’я не має залишитися осторонь.

Я також надіюся, як говорив Ігор Васильович, в нас буде хороша дружня співпраця. А також, що дружня співпраця буде не тільки з депутатським корпусом, а й з громадою. Другим завданням, яке стоїть перед нами, це є економіка. Економіку підняти з тією ситуацією, що є в країні, дуже важко. Але дай, Бог, ми будемо робити все, аби наш агропромисловий комплекс, наша промисловість, щоб наш малий та середній бізнес не занепадав.

Я живу на волинській землі, я тут родився, тут живу. Тут моя родина, тут моє коріння. І я дякую цій землі і дякую вам, шановна громадо, за підтримку, взаєморозуміння. Тільки разом ми зробимо все на благо нашої Ковельщини. Слава Україні!»


Голова облдержадміністрації Володимир Гунчик також зачитав розпорядження облдержадміністрації від 3 лютого 2015 року про призначення Сергія Кошарука на посаду заступника голови облдержадміністрації. Та зазначив, що тепер у ковельчан є значна підтримка у владі Волині, адже Козак – депутат обласної ради та голова райдержадміністрації, а Кошарук – депутат Ковельської міської ради та заступний голови облдержадміністрації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus