USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Обіцянки волинським строковикам

7 Травня 2014 09:48
Всупереч давній традиції призивати на строкову службу винятково весною та восени, нині ситуація в державі настільки загрозлива, що молодих бійців набиратимуть із кінця травня аж до липня.

Згідно з повідомленням заступника обласного комісара Володимира Бондарука, повістки отримають чоловіки віком 18-25 років із задовільним станом здоров’я, інформує «Волинська газета».

Аби проходження служби стало фінансово привабливим, Верховна Рада проголосувала за те, щоб бійці строкової служби отримували таке ж грошове забезпечення, як їхні товариші-контрактники.

Народні депутати не оминули увагою і тих службовців, які вже перебувають у лавах Збройних Сил України. Зокрема, проголосували парламентарі за поліпшення матеріального забезпечення військових і їхні родини, а також вирішили пришвидшити отримання військовими житла (здача в експлуатацію об’єктів із високим ступенем готовності, надання кредитів тощо).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
мирна Показати IP 7 Травня 2014 09:56
А звідки гроші Люсь?:)))
Віка до мирна Показати IP 7 Травня 2014 10:06
Щось людям брешуть, а піпл хаває...!:(
0000 Показати IP 7 Травня 2014 10:33
Звичайно, проходив три роки, бумажки поносив, штани протер і у його пільги на усе, житло!!! А строковим нічого щей вперед виставляють як пушечне м'ясо!!!
112 Показати IP 7 Травня 2014 10:39
коментар було видалено
Анонім до 112 Показати IP 7 Травня 2014 20:23
Под трибунал отдадут 15 военных, которые отказались спасать экипаж сбитого под Славянском Донецкой области вертолета. Об этом на брифинге заявил и.о. замглавы Администрации президента Украины, нардеп от фракции "Батькивщина" Андрей Сенченко, сообщает "РБК-Украина". "Вчера, когда был сбит наш вертолет, 15 человек отказались вылетать, чтобы спасти пилотов. Это нонсенс, это военное преступление, их ждет суд, и они будут наказаны", - сказал Сенченко.
Я Показати IP 7 Травня 2014 14:44
Тобто як з кінця травня по липень? А тим в кого випускні екзамени і захист дипломів,що проходитимуть в травні -червні, а вступна кампанія до ВУЗів, що розпочинається з 1 липня? В країні офіційно не оголошено військовий стан, то ж на якій законній підставі зараз відбувається цей призов на строкову службу?
пля до Я Показати IP 7 Травня 2014 15:33
Зробили так, щоб відразу після випускних "загрібати" хто 4-5-й курс закінчили, ну і щоб у ВУЗи не встигли вступити - відразу у армію! От так "дбають"...:( Зносити і ціх треба, бо толку не буде! Скрізь писали, що мобілізація, стільки добровольців, така бравада і що - пшик?! За таких умов всі розбіглись, так вирішили примусом молодих хлопців забрати... то навіщо вам молоді, необстріляні пацани? Ви ж мобілізацію проводите тих, хто вже зброю тримав?! Ганьба!!! Гузя, Данильчука, Пустовіта... забирайте!!!
Я до пля Показати IP 7 Травня 2014 15:49
Законна підстава яка для цього? Постанова ВР про часткову мобілізацію? Відстрочки на час стаціонарного навчання ще законно ніхто не відміняв, та й право на освіту Конституцією гарантоване поки що, отже шансу на вступ до ВУзів забирати не повинні, хіба що війна, але ж офіційно ВС ніхто не оголошує, бо тоді мідним тазиком їхні вибори накриються. Тому, батьки, давайте гуртуватись і захищати своїх дітей всіма можливими способами.
Юлія до Я Показати IP 7 Травня 2014 15:58
На це питання відповіді ще немає, але вже вчора деякі приймальні комісії замислилися, що у них повигрібають усіх бакалаврів-хлопців. Принаймні, пообіцяли, що будуть рухатися - вони зацікавлені у наборі спеціалістів-магістрів. Якщо найближчими днями не буде роз’яснень з Міністерства освіти, треба телефонувати на гарячу лінію. МАЮТЬ бути зміни. П. С. До речі: минулого тижня піднімали питання про сплату мобілізованими єдиного соціального внеску. Вчора Верховна Рада це питання вирішила. Може, так буде і з призовом студентів-бакалаврів?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus