USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Одеський поліцейський не приховує своїх антиукраїнських настроїв

15 Червня 2016 09:44
В соціальних мережах звернули увагу на антиукраїнські висловлювання співробітника поліції Одеси Андрія Власова.

Про це написав на своїй сторінці у Фейсбуці керівник обласного відділення партії "Правий сектор" Сергій Стерненко, - передає "Канал 24".

"А ось ще один обожнювач Путіна, який спокійно працює в поліції Одеси. Андрій Власов. Раніше він працював моряком і ніяк не приховував своїх антиукраїнських поглядів. Він бував у Москві, про що свідчать численні фото звідти. Одна з цитат представника патрульної поліції звучить так: "Мы русские, нам пох*й на все!", – зазначив активіст.







Стерненко також відзначив, що поліцейський пишається тим, що він – сепаратист, про що свідчать відповідні фото.

"Андрій не просто сєпар. Він – поліцейський. Охороняє закон. Ходить в формі і не приховує свою сутність", – йдеться у повідомленні.

Стерненко також звернув увагу на опубліковане 20 березня 2014 року Власовим відео. На ньому поліцейський знаходиться за кермом авто зі своїм другом, який, проїжджаючи повз Малиновського ринку, здійснював постріли з вікна автомобіля.





"І, традиційно, як і всі подібні йому, він підписаний на "антимайдани" та постить у себе відповідний контент. Андрій любить Путіна, Росію і бойовиків, які воюють проти України. Але він не їде в РФ, а працює в Україні, ще й в поліції. Він вважає, що все нормально, і навіть хизується своїми поглядами та діями. Андрій – ворог для України. Не будь як Андрій", – зазначив Стерненко.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
ФигВам Показати IP 15 Червня 2016 10:58
98% одесситов говорят то же самое. А что - кто-то ждал другого после Одесской Хатыни?
Микола до ФигВам Показати IP 24 Червня 2016 14:31
Брешеш суч**син, твої адєсіти не є більшісттю. Усю вашу погань треба гнати з нашої землі, ви самі ні нащо не здатні і заважаєте іншим жити по людські. Ординська погань а не одесити. Ви нарвались і получили по рожі і завдяки цьому вціліла Одеса і одесити. Ніхто з нормальних мешканців Одеси не хоче такого рускава міра який зараз на Донбасі.
Анонім Показати IP 15 Червня 2016 12:12
Був би президентом не туфтій.Такого б не сталось
Соленый Показати IP 15 Червня 2016 14:33
на самом деле одесситы - большие гавнюки. Их кроме денех ничего не колышет.
Перехожий Показати IP 15 Червня 2016 17:43
#повернітьстаруміліцію
Микола Показати IP 24 Червня 2016 14:35
Ті, хто прийняв на роботу в поліцію такого г*внюка, треба негайно ЛЮСТРУВАТИ, НЕГАЙНО!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus