USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.62 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Офіційно припинили повноваження Юлії Вусенко як секретаря Луцькради

15 Березня 2017 19:49
Припинити повноваження секретаря міськради Юлії Вусенко вирішили депутати міськради. Рішення вступило в силу після оприлюднення.

Про це йшлося під час 19-ї позачергової сесії міськради 15 березня.

Головуючий Григорій Пустовіт оголосив, що відповідно до статті 45 регламенту міськради рішення набирають чинності з моменту оприлюднення. Він поінформував, що вже підписав рішення про дострокове припинення повноважень секретаря міськради Юлії Вусенко і рішення вже оприлюднили на офіційному веб-сайті міськради.

У відповідь на це не голосувати за підтримання звернення щодо блокади торгівлі з ОРДЛО і вийти із зали засідань Луцької міськради вирішила Юлія Вусенко, яка не погоджувалася з тим, що головуючим засідання став Григорій Пустовіт. Юлія Вусенко стверджувала, що сьогодні «зухвало знецінене право людей обирати»,а рішення про припинення її повноважень головуючий Григорій Пустовіт підписав з порушенням закону. Отже, вона закликала усіх депутатів вийти з зали засідань, не розглядаючи наступні питання порядку денного.

Вона наголосила, що не може надалі перебувати у залі засідань та брати участь в голосуваннях, які будуть потім визнані незаконними. Отже, депутати фракцій «Самопоміч», «Солідарність» та ВО «Свобода» не будуть присутні у залі під час розгляду проекту рішення щодо підтримки блокади торгівлі з ОРДЛО та засудження дій влади.


Член фракції «УКРОП» Олександр Кравченко зауважив, що йому прикро, що в силу політичних амбіцій низка депутатів покинула залу засідань та закликав їх показати всій патріотизм під час служби в ЗСУ на сході.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
титушко Показати IP 15 Березня 2017 23:56
Ок. Укроп & Самопоміч проекти коломойского,мутяит воду.а хто ловити рибу буде.де б"я той сєрий кардинал
Лучанка Показати IP 17 Березня 2017 18:12
Хто-небуть напишіть причину чому припинили повноваження вусенко. Написали що депутати так вирішили. Якась же має бути причина чого вони так вирішили

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus