USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Оголосили конкурс на посаду керівника Нацполіції

16 Грудня 2016 08:29
Консультативний конкурс на посаду керівника Національної поліції оголосили в Україні, інформує ТСН.

Про це міністр МВС Арсен Аваков написав на власній сторінці у Facebook. Конкурс відкритий для всіх охочих - як і для нинішніх поліцейських, так і для інших осіб, які відповідають відповідним вимогам. Базовими вимогами до претендента є: відповідність загальним умовам вступу на службу в поліцію, повна вища юридична освіта, стаж роботи в галузі права не менше 7 років, досвід роботи на керівних посадах не менше 5 років.

Серед вимог до особистісних і професійних якостей названі чесність та бездоганна репутація, мотивація, знання та відданість принципам роботи Нацполіції, політична незаангажованість, сильні управлінські якості. Конкурс буде проводитися консультативною відбірковою комісією, яка складатиметься з представників міжнародних організацій та представників сектору громадськості та правозахисної спільноти. Рішення Комісії носитиме рекомендаційний характер. Умови конкурсу будуть оголошені до 8 січня.

18 листопада в. о. голови Нацполіції Вадим Троян заявив, що не боїться оголошеного конкурсу на посаду керівника Національної поліції: "Я такого конкурсу анітрохи не боюся. Тим не менш, поки що не можу вам сказати, чи буду брати участь у ньому. Час покаже".

Нагадаємо, народний депутат Мустафа Найєм хоче очолити Національну поліцію України. У той же час, нардеп запевнив, що підтримає іншого кандидата на цей пост, якщо вважатиме його більш гідним.

Раніше у ЗМІ з'явилася інформація, що відставка Хатії Деканоїдзе пов'язана, власне, з можливими акціями протесту в Києві. Ще однією причиною відставки може бути приналежність Хатії до грузинської команді Саакашвілі. Оскільки йде її лідер (причому йде в жорстку опозицію до президента), то, відповідно, йдуть і ті люди, які прийшли разом з ним.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
патріот Показати IP 16 Грудня 2016 09:34
Виходить нам чекати спеціалістів поліції з Герату, Кандагару,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
123 Показати IP 16 Грудня 2016 10:58
Ты как здесь оказался Мустафа? Стреляли...
777 Показати IP 16 Грудня 2016 12:01
Абдула, Мустафа, али баба , какая разница, вали всех в кучу!
Авторитетно Показати IP 16 Грудня 2016 12:25
заявляю що всі кандидати на посади обчільників держустанов мають бути пацієнти псих лікарень вони усі пройдуть укролюстрацію і укроатестацію укрокомісій активістів під час злочрежиму яника вони лікувались і були не при ділі
а Показати IP 16 Грудня 2016 18:25
де ваш Фацевич із світязя піарщик

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus