USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Підполковник з Одеси пройшов на посаду дільничного на Волині

2 Грудня 2016 13:43
Опублікували списки осіб, які пройшли відбір на посаду дільничного інспектора поліції на Волині, серед них - колишній начальник кримінальної міліції одного з райвідділів Одеси, підполковник Олександр Вініченко, - інформують у прес-службі волинської поліції.

До слова, Вініченко, з його слів, вже півроку працює в Луцьку на посаді виконувача обов’язків начальника кадрової інспекції Нацполіції у Волинській області за договором. Атестацію він не проходив, а ось висновок люстрації позитивний.

Перелік осіб, які успішно пройшли конкурсний відбір і рекомендовані поліцейською комісією до проходження служби в поліції:

на посаду дільничного інспектора поліції:

Вініченко Олександр Сергійович;

Степанюк Олександр Іванович;

Гедзун Андрій Ігорович;

Томащук Віктор Володимирович;

Мороз Андрій Іванович;

Івасюта Володимир Анатолійович;

Мітасов Артур Ігорович.

Окрім того, на посаду слідчого претендують:

Якимлюк Ольга Віталіївна;

Торгунаков Михайло Сергійович;

Балик Іван Олександрович;

Данько Іван Андрійович
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Задовбало Показати IP 2 Грудня 2016 14:21
І Ви ще скажіть що ми з КОРУПЦІЄЮ боримось???
помилка в тексті? Показати IP 2 Грудня 2016 14:27
Тут колись буде порядок? Такого наглого і безнаказанного "пропихання" ще ніхто і ніколи не бачив. Чому цілий підполковник із Одеси вирішив працювати якимсь сра..м дільничним за 1000 км.від дому?Чому він атестації не проходив?Це якийсь унікум в суспільстві без якого Волинь прожити не може? Чому такому великому фахівцю не знайшлось посади дільничного в Одесі? Просто немає слів після таких новин.....Публікуйте щотижнево його здобутки на даній посаді, простий волинський народ повинен знати за що платить податки та кого утримує.
далеко нне помилка до помилка в тексті? Показати IP 2 Грудня 2016 23:10
Він з Палицею каву пив.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus