USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Порошенко отримав нагороду громадянина світу

19 Вересня 2014 08:44
Престижну нагороду «Global Citizen Award» авторитетної неурядової організації «Атлантична Рада США» отримав Президент України Петро Порошенко у Вашингтоні. Про це інформує УНІАН.

Виступаючи перед міжнародною експертною аудиторією Атлантичної Ради США, Глава держави зазначив, що присвячує цю нагороду тим, хто віддав життя у боротьбі за свободу та демократію, повідомляє прес-служба Президента. Петро Порошенко зазначив, що Україні нині життєвоважлива підтримка Сполучених Штатів. «Україна під загрозою. Наш ворог – сильний та краще підготовлений. Але з вашою підтримкою і силою духу ми переможемо в цій битві, тому, що правда на нашій стороні», - заявив Президент.

«Нам потрібна консолідована підтримка наших партнерів, щоб відбити атаку на наш суверенітет та територіальну цілісність», - зазначив Глава держави. Президент також відповів на запитання членів «Атлантичної Ради США».

Нагадаємо, Петро Порошенко виступив у Конгресі США. Він наголосив, що метою України є не виграти війну, а зберегти мир.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
ВОНО Показати IP 19 Вересня 2014 09:21
друзі, це пермога!!!
Тарас Чурило Показати IP 19 Вересня 2014 09:47
Хай краще отримає нагороду від свого народу, а то розвязав війну, а тепер не знає як її закінчити
Анонім Показати IP 19 Вересня 2014 11:39
Ви вже геть подуріли!. Порошенко розвязав війну.!!!. Щоб порадіти за свого президента, розумний, грамотний, веде себе гарно, (не то що попєреднік ) ні- дай обіс..ти. Що за народ? Завтра прийде інший і той через пару днів стане поганий. Тільки погане бачите.
ВОНО до Анонім Показати IP 19 Вересня 2014 12:25
а хто спонсор майдану? невже не він?
Анонім Показати IP 19 Вересня 2014 14:05
а ми отримали повну ж-пу...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus