USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Порошенко - Путіну: Крим український. І крапка

7 Червня 2014 11:35
УКРАЇНА ЗАЛИШИТЬСЯ УНІТАРНОЮ ДЕРЖАВОЮ

Реформа з децентралізації розпочнеться в Україні найближчим часом, але Україна залишиться унітарною державою. Про це під час своєї промови після інавгурації заявив президент України Петро Порошенко, повідомляє Еспресо.TV.

«В найближчий час при внесені змін до Конституції буде проведено реформу з децентралізації і розширення повноважень місцевих органів влади», - заявив Порошенко.

При цьому він застеріг, що ніякої федералізації не буде, бо для цього немає передумов.

КРИМ УКРАЇНСЬКИЙ. І КРАПКА

До того ж, Петро Порошенко наголосив у своїй інавгураційній промові, що Крим є і буде українським, і в цьому питанні компромісу бути не може.

"Росія окупувала Крим, який був, є і буде українським. Вчора під час зустрічі в Нормандії я саме так і сказав Президенту Путіну - Крим є українським. І крапка", - заявив Глава держави.

За його словами, "ні з ким не може бути компромісу в питаннях Криму, європейського вибору і державного устрою. А все інше повинно обговорюватися і вирішуватися за столом переговорів".

Водночас Президент підкреслив: "Будь-які спроби зовнішнього і внутрішнього поневолення українців зустрічають і зустрінуть найрішучішу відсіч".

При цьому він наголосив на необхідності врегулювання відносин з Росією, без чого громадяни України не зможуть почуватися повною мірою у безпеці й мирі.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, Петро Порошенко та Володимир Путін зустрілися під час заходів із відзначення 70-ої річниці висадки учасників антигітлерівської коаліції в Нормандії. Глави держав провели зустріч, яка тривала 15 хвилин, та саме після неї потисли один одному руки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Анонім Показати IP 7 Червня 2014 14:25
коментар було видалено
пан Показати IP 7 Червня 2014 14:35
коментар було видалено
Крапка Показати IP 7 Червня 2014 15:40
Крапка, так крапка...:)
Анонім Показати IP 7 Червня 2014 17:29
Испугался Путин?
Лучанин до Анонім Показати IP 7 Червня 2014 19:45
Ботексову ляльку ніхто не збирається лякати. Їй чітко окреслили засади зовнішньої політики. Ще трохи вона пограється в "русский мир" і бензоколонка під назвою Росія перетвориться в багото бензоколонок, але без назви Росія на геополітичному просторі.
зі сторони до Лучанин Показати IP 8 Червня 2014 07:54
Цікаво і хто ці п'ять покидьків і путлеровських дуполизів,які поставили 'мінус'
знову зі сторони до Лучанин Показати IP 8 Червня 2014 11:35
Вже сім, але все одно путлер пнх і х..ло

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus