USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Президента просять покарати волинського чиновника

13 Жовтня 2014 09:40
В Адміністрацію Президента України звернувся губернатор Волині з проханням притягнути до відповідальності голову Ківерцівської РДА. Зі слів очільника області, його підлеглий без законних підстав звільняє працівників.

Про це йшлося під час оперативної наради у голови облдержадміністрації Володимира Гунчика сьогодні, 13-го жовтня.

«Я звернувся в Адміністрацію Президента України, аби притягнути до відповідальності голову Ківерцівської райдержадміністрації Анатолія Сопросюка за порушення процедури звільнення його заступника», - доповів Гунчик.

Нагадаємо, Сопросюка призначили на посаду 27 травня цього року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 16
право Показати IP 13 Жовтня 2014 10:03
Незаконно звільнені роботодавцями працівники звертаються до суду для поновлення порушених прав. Саме такий порядок передбачений законом
Оля до право Показати IP 13 Жовтня 2014 10:13
А,що в нашій країні ще є закони,які захищають людей.Їх не було і не буде,всі корумпована правова ситема і всі судді та прокурори-бандити.Ви захищаєте самі себе у нас свавілля і беззаконня,країна без права і совісті.Чого ж ви так шикарно живете панове сідді і прокурори? Де так грошенят багато берете.Такі умні....
Лісник до Оля Показати IP 13 Жовтня 2014 11:02
Працювати потрібно, Оленько, а не революціїї робити і всіх брудом обливати. Заробітна плата судді визначена законом, і якщо у Вас, є хоча б середня освіта, чи Ви бодай вмієте читати та рахувати, дізнаєтесь інформацію, звідки гроші.
Оля до Лісник Показати IP 13 Жовтня 2014 12:38
Ти лісник у вас добрі закони,коли вам по 30-40 тисяч, а нам по 2-3.Я маю освіту вищу і не одну і не цю,що зараз, а 20 років тому.Злодюга ти і твої прокурори,вас перших потрібно люструвати,але я бачу,що закон і тут у вашу користь.Самих вищих злодіїв не люструюють. Ще така суддя Адамчучка у Горохові чесна ,як ти певно.Ніхто її не люсрував,крала баба, аж голова заверталася на другу сторону.Оце так ви крадете не боїтесь нікого і інчого,людей маєте за дураків.Дивись ,бо прийдуть наші хлопці і вас пролюструюють,так,як ви цього заслужили.Чого ти не йдеш і тобі подіьні в АТО ,захищати себе і своє багатство.І тут беруть простий люд, а ви бандюги відкупляєтесь.Скільки воєнкомів вже притягли до відповідальності, а ніскільки, які беруть хабарі за відмазування.Народ вас пролюструє я думаю ви дочеаєтесь,Бог накарає
Лісник до Оля Показати IP 13 Жовтня 2014 14:44
З оглдяу на Вашу грамотність, мені справді дуже Вас шкода, і Ваші "освіти" шкода. Ваша одноклітинна логіка просто смішна і жалюгідна. "Не даваймо браття хабарів" - ось яким повинно бути кредо українців. Ні, будемо давати, але спершу всіх полюструємо, займемо міця і знову таки будемо давати- брати. Це Ви, з Вашими двома освітами, це і породжуєте. Дитина тупа, - кабанчик-хабарик щоб в інститут поступив. Тупий як пробка і вчитись не хоче ще таких "кабанчиків" з 10 щоб закінчив. Потім "кабанчище", щоб на службу, на державну, а потім... Ось і сидить такий кабанчик в суддівському кріслі, а Ви дивуєтесь, де він взявся. Сподіваюсь Ви мене зрозуміли, шановна Олю, що я маю на увазі.
справедливий до Лісник Показати IP 13 Жовтня 2014 13:00
,що на суддю можна так попасти. От у мене три освіти юридична,економічна,соціолог.Я хочу попасти до вас на роботу.Не бреуть зараз.Якщо тато чи кум не працював в органах-зась. Там уся, ці,чиї бабця,кума,тато,мама працював у судді,ментах і т.п.І ти ще щось там цявкаєш.Господи скарай їх усіх,бо ми не в силі.
Лісник до справедливий Показати IP 13 Жовтня 2014 14:53
А працювати не пробували після першої ж юридичної освіти. Для того щоб стати суддею двох наступних освіт непотрібно. Можливо Ви просто геній "третього роду", тоді Вас в судді точно не візмуть. P.s. Не пригадую, щоб пив з Вами бруденшафт, шановний пане "справедливий". І куди Вам когось очолювати, керувати, чи долі вирішувати, Ви ж навіть ім"я своє з маленкої літери пишете
До Оля Показати IP 13 Жовтня 2014 11:09
Олечко у суддів зі стажем приблизно 30-40тисяч гривень у місяць
Читач до До Оля Показати IP 13 Жовтня 2014 11:27
Суддям зараз важко. По криміналу все осідає в міліції та прокуратурі. Попадаються лише "облапошені" люди. Пожалійте їх....
балакун до До Оля Показати IP 13 Жовтня 2014 12:37
в особливо шустрих ще плюс ще 300-400 тис.грн. в місяць набігає за "правильні" рішення
Читач Показати IP 13 Жовтня 2014 12:15
Наші судді герої -їм таку високу зарплату Юля Володимирівна Тимошенко добилась! А переглядати їх зарплати ніхто не хоче ! Може має бути якась справедлива різниця в зарплатах, а не захмарні зарплати суддям, а другим велика дуля! Чи як ? А може і суддям трохи піти позахищати Батьківщину за таку зарплату?
Горохівчанин Показати IP 13 Жовтня 2014 14:06
А тебе Оля жаба українська душить, що не ти, а хтось. Піди попробуй стань суддею, може і тобі щось перепаде. Як легко рахувати гроші в чужій кишені.Чого не пишете нічого про так званих підприємців, а по радянських часах спекулянтів, які в Луцьку закупили, а в Горохові в три дорога продали. В Горохові із-за перекупщиків на базарі не можна нічого толком купити. Сметану, масло, птицю масово скупляють перекупщики і везуть у Луцьк чи Львів. На базарі м'ясом теж торгують одні перекупщики. А влада на все це мовчки дивиться і мовчить, так ніби то їх це не стосується. В усіх магазинах і на фірмах працюють не оформлені люди, а всім до того наплювати. В Горохові така кругова порука, що тільки хтось сунеться перевірити, зразу всі підприємці повідомлені. От вам і бюджет, пенсії і зарплати. Кого обманюємо-державу чи може себе? А ще хочемо в Євросоюз. А там життя тільки по законах. І ті, хто привик жити по понятіях,знову будуть невдоволені.
Читач Показати IP 13 Жовтня 2014 14:35
Судді наші , коли їм підвищили заробітну плату не беруть з цього часу хабарів - ніколи , ніде і ні від кого! Вони стали дуже чесні і справедливі! Немає чого на них нарікати.
До лісник Показати IP 13 Жовтня 2014 15:33
Ти що грибів об'ївся?
Співбесідник Показати IP 13 Жовтня 2014 15:50
Серед суддів є багато чесних і порядних людей і не треба одним мірилом всіх клеймити. А зарплату їм дала держава.Вона така як в Європі одержує суддя. Так має бути в усіх посадовців, щоб не повадно було дивитиь на людські подачки. А до хабарів привчили люди, бо якби судили ще й за дачу хабара, то може менше б давали і не провокували б на хабар.Не давайте і не будуть брати. Хай буде все по закону. Але ж людям завжди хочеться обійти закон. Тоді за ризик треба платити.
Читач Показати IP 13 Жовтня 2014 18:19
А давайте нехай судді самі напишуть своє прізвище і місце роботи, що він (чи вона)не брали і не беруть і не хочуть брати хабаря ! І з Європи наші чесні судді ще на обмін досвідом можуть запросити по цьому питанню .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus