USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Прокуратуру просять перевірити Луцьку міськраду

18 Червня 2014 09:51
Вже більше місяця розглядається звернення лучанина – інваліда І групи. Чоловік чекає на дозвіл про виділення земельної ділянки під будівництва гаража.

Про це стало під час засідання комісії з дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю, депутатської діяльності, етики та регламенту Луцької міської ради 16 червня.

Депутат міської ради Андрій Осіпов розповів, що Роман Товкач вже довгий час чує обіцянки від міської влади про відведення землі під гараж. Однак справа штучно затримується. Спершу чоловікові, який має першу групу інвалідності, пообіцяли виділити землю, але поставили умову: представити проект.

Проект чоловік зробив і подав заяву до ЦНАПу. Та уже більше місяця (термін, відведений на розгляд звернень громадян) відповіді від міськради не надійшло.

Тому депутат запропонував проект рішення, у якому депутати планують звернутися до прокуратури з проханням перевірити строки розгляду заяви чоловіка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Лучанка Показати IP 18 Червня 2014 10:26
Осіпов, ти разом з братами Бондаруками верни кредити у Західінкомбанк , а то вже дуже сильно переймаєшся чомусь виділенням земельної ділянки для інваліда 1-групи !!! Цікаво, а хто стоїть за цим інвалідом ? І навіщо інваліду 1- групи гараж - мабуть для сина чи дочки чи для таких спритників як Осіпов і братани Бондаруки ??!!
Знаток Показати IP 18 Червня 2014 11:03
.........знаю, що така фірма, як ТзОВ "ВОЛИНСЬКА ІНВЕСТИЦІЙНА ГРУПА" , де власниками на момент взяття кредитів у Західінкомбанку в 2007 р. були Осіпов А. і Бондарук Р. винна і досі понад 12 млн. гривень ....................а вернути ці кошти пан Ося, що слабо ?!
прокурор до Знаток Показати IP 18 Червня 2014 14:48
ви шановний забули ще про такі фірми братів Бондарука Р. і Бондарука Ю. та клоуна Беня А.- (колишній нач.виконавчої служби якого просто погнали з роботи), як ТзОВ "Промбуд-6" і ТзОВ "Пластіком" ---- де їхній борг перед Західінкомбанком становить більш як 14,7млн.гривень, до речі є ще одна "цікава" їхня фірма -- тЗов "Волиньметбуд", де засновниками є "Промбуд-6" і "Волинська інвестиційна група" на чолі з Осіповим.А ---ось така фігня малята ....
c.Жидичин Показати IP 19 Червня 2014 09:28
Хлопці, депутати, а не краще вам звернутися до прокуратури з проханням перевірити діяльність братів Бондаруків (Рома,Юра) і їхнього друга - Осіпова А. щодо повернення Західінкомбанку кредитів на суму понад 27 млн.грн. (еквівалент) ???????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! оце буде вам вдячне все наше село Жидичин.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus