USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Пропонують створити галерею портретів голів Волиньради

5 Серпня 2015 15:53
Ідею створення галереї портретів голів обласної ради висунув нардеп першого скликання Андрій Бондарчук.

Питання про встановлення галереї портретів голів обласної ради розглянули під час засідання постійної комісії облради з питань

депутатської діяльності, місцевого самоврядування, захисту прав людини, законності, боротьби зі злочинністю 5 серпня.

Голова Волинського обласного осередку асоціації народних депутатів України Андрій Бондарчук зауважив, що подав цю пропозицію, не маючи на увазі політичного забарвлення, наголосивши, що самоврядування є виявом голосу народу. З його слів, пересічний громадянин практично нічого не знає про історію волинського самоврядування, а через одне скликання обласної ради усі забувають про попереднє. Він повідомив, що досі в Україні створений лише один музей самоврядування. Подібний музей він пропонував відкрити на Волині, але ця ідея не була втілена у життя.

На це голова комісії Володимир Навроцький зауважив, що галерея портретів голів облради раніше існувала і на неї були витрачені немалі кошти. Натомість зараз невідомо, де припадають пилом ці портрети.

Члени комісії вирішили взяти до відома пропозицію громадського активіста, але не вважали доцільним вносити питання на розгляд депутатів під час сесії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
лучани Показати IP 5 Серпня 2015 16:05
Лєнін,партія,камсамол. Совки тільки совкові ідеї висувають.
ЗМІ Показати IP 5 Серпня 2015 17:40
Створіть. Це ж *ерої. Буде галерея, як в Ермітажі галерея героїв Вітчизняної війни 1812 року: Тучков, Раєвський, Дурова, Кутузов, Барклай-де-Толлі... Грицюка покажіть на білому коні, як зображений Наполеон на перевалі Сен-Бернар художника Жак-Луї-Давида. А Войтовича можна показати в лакейських лівреях з рушником через руку. Красиво буде. Ідея! Бондарчук зайшов в той вік, коли вже сірники від нього треба ховати. Його теж в тій галереї треба показати.
Анонім Показати IP 5 Серпня 2015 17:53
Совки, такі совки, що аж огидно.
тиць-здиць Показати IP 5 Серпня 2015 18:43
і влаштувати з тих портретів іконостас в залі засідань
Петро Показати IP 5 Серпня 2015 19:32
захотілось дідусеві трохи грошиків заробити....ну нічо)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus