USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Ратнівський район підтоплює

11 Липня 2014 11:08
Понад 2 тисячі сільськогосподарських угідь затоплено в Ратнівському районі у травні-червні. Місцями люди починають по-новому саджати поля.

Про це йшлося під час сесії обласної ради сьогодні, 11-го липня.

Аби вирішити проблему депутат обласної ради Михайло Бегаль наполягає розробити проект із капітального ремонту водовідвідних мереж.

«У травні-червні цього року через дощі затопило понад 2 тисячі гектарів сільгоспугідь. Мій запит спрямовую до голови обласної ради і голови Ратнівської райради, аби це питання вивчити й провести розчистку меліоративних каналів, адже така проблема продовжується з року в рік і щоразу погіршується», -зазначив Михайло Бегаль. Наразі підтоплень немає.

Його ініціативу підтримали: «За» - 48 депутатів із 52 присутніх.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus