USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Роботодавців хочуть бачити на засіданнях облради. ОНОВЛЕНО

3 Квітня 2014 13:12
«Замовити слово за роботодавця» вирішила під час засідання прес-клубу у редакції газети «Волинь-нова» депутат обласної ради, директор обласного центру зайнятості Раїса Кучмук.

Вона висловила велике побажання до високопосадовців, звертаючись до першого заступника голови облради Олександра Пирожика.

«Всі засідання обласної та районних рад мають відбуватися в присутності десяти найбільших платників податків області, щоб вони чули, що вони теж громадськість, яка не політично «бла-бла-бла», а економічно підтримує життєдіяльність області», - зазначила Раїса Кучмук.


Олександр Пирожик, своєю чергою, переконав, що занотував усі пропозиції, які пролунали.
У коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини він розповів, що процес вже розпочатий. Тобто новообране керівництво облради започаткувало відвідування сесій районних рад, чого не робили раніше. Голова облради та його заступники намагаються відвідувати усі сесії районних рад, для того, щоб бачити їхні проблеми, вивчати стан районів. На його думку, під час цих сесій присутні представники місцевої бізнес-еліти. Пропозицію Раїси Кучмук він назвав слушною та зазначив, що її врахують як на рівні облради, так і на рівні районних рад, з якими хочуть налагодити живий контакт.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Рожи ЩЕ Показати IP 3 Квітня 2014 14:36
А кучмук, що вже перефарбувалася? От як "уміє" пристосовуватися. Вірю, що ненадовго.
Лучанин Показати IP 3 Квітня 2014 14:49
Роботодавці звучить як работорговці....
Оля Показати IP 3 Квітня 2014 15:09
Але і фейс у цієї Кучмук,глянувши на неї, забудеш чого прийшов. Розігнати це кубло центр зайнятості давно порі.Кому вони шуцкають роботу, а нікому. Сидять тільки відмивають гроші,курки необщипані.Моеж ще їм скинемося по пару гривень на утримання. Закони міняти потрібно і ставити на біржу тільки цих людей,які пропрацювали мінімум 5 років і сплатили хоч якісь податки,щоб їм будо з чого заплатити по безробіттю.Цигани ще не стають на буржу,чи вже стоять їм також треба платити,але ніколи не робили і не будуть робити на дітей то платять придуркам світовим. Ноги розставляти- це не граблями махати.Це не країна, а поле чудес.
Вітя до Олі Показати IP 3 Квітня 2014 15:20
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus