USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

«Волинь-нова» таки позбулася ковельського власкора

22 Грудня 2014 09:48
Апеляційний суд Волинської області скасував рішення Ковельського міськрайонного суду щодо поновлення на посаді ковельського кореспондента газети «Волинь-нова» Ярослава Гаврилюка і відмовив йому в позові про поновлення на роботі журналістом газети «Волинь-нова».

Про це Ярослав Гаврилюк повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці.

Розгляд (друге засідання) апеляційної скарги головного редактора газети «Волинь-нова» Олександра Згоранця на рішення Ковельського міськрайонного суду, яким визнано незаконними та скасовано п’ять наказів щодо звільнення Гаврилюка з роботи, відбувся 19 грудня.

«Друзі та знайомі мене не раз застерігали, що перед великим «баблом» справедливість безсила, хоч цю ганебну істину я і сам добре знав», - написав журналіст.

Повного тексту рішення апеляційного суду Волинської області ще не виготовили. Ярослав Гаврилюк чекає на повний текст рішення суду, щоб подавати касаційну скаргу, - повідомив він Інформаційному агентству Волинські Новини.

Нагадаємо, скандал у волинській журналістиці розгорівся на початку липня. Тоді власкора звільнили нібито через скорочення штату. Однак, зі слів самого журналіста, - через цензуру. А 9 липня ковельчани прийшли до адміністрації міста, виступаючи проти звільнення журналіста Ярослава Гаврилюка.

11 липня 2014 року суд поновив Ярослава Гаврилюка на посаді власкора газети «Волинь».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 54
Волинянин Показати IP 22 Грудня 2014 10:24
Українські суд перезавантажувати НЕОБХІДНО!!! Гнати гнид геть, інакше толк не буде!.
віктор до Волинянин Показати IP 22 Грудня 2014 11:36
а чому не скоротити хабарника нагорного чи комсомольського лідера лиса?
оля до віктор Показати IP 22 Грудня 2014 11:42
Бо вони вже фуражку повернули.Вже тепер типу "патріоти".
ми до віктор Показати IP 22 Грудня 2014 12:08
волинь-нова перетворилась з газети в туалетний папір....і не потрібно їй з бюджету дотації виділяти...
Прибиральниця до ми Показати IP 22 Грудня 2014 13:23
Це точно!
Я! Показати IP 22 Грудня 2014 10:24
Так в нашій редакції позбуваються "неугодних". А все винні гроші та подарунки, які дуже полюбляє головний редактор і яких Ярослав не приносив... Творчість ніщо, за неї - жалюгідні копійки! Головному вигідніше роздавати велосипеди, холодильники, частка яких осідає у власній кишені, - ніж заохочувати творчість, яка є суттю редакційного життя.
істина до Я! Показати IP 22 Грудня 2014 13:15
Так завжди буває, коли на чолі колективу КОРУПЦІОНЕР і ЗЛОДІЙ
Ветеран Показати IP 22 Грудня 2014 11:09
Цим рішенням Апеляційний суд остаточно скомпроментував себе. Дві позитивні публікації напередодні судового засідання у "Волині-новій" про роботу цього суду засвідчили про таємний зговір і запрограмовану упередженість служителів Феміди і пана Згоранця. Знищили найбільш безкомпромісного і сміливого журналіста Волині. За що?! Ганьба такому суду!
Шини горітимуть до Ветеран Показати IP 22 Грудня 2014 11:33
Згоранець свідомо знищує напрацьовані десятиліттями творчі традиції нашого волинського часопису. Його головний інтерес - хапанути побільше акцій при роздержавленні газети. Хапуга, а не редактор! - півредакції такої думки. Кажуть, у Волиньраді дозріває ідея тотальної перевірки фінансової діяльності Згоранця... Так що шини горітимуть і біля нашого редакційного офісу.
ДО ВСІХ Показати IP 22 Грудня 2014 11:41
Та перестаньте лити бруд на всіх і вся.Не пухнастий Згоранець,але й не білий і пухнастий і Гаврилюк.Хай йде відпочиває,хай ще інші попрацюють.Чи то можливо ви пане Ярослав пишите різні коменти на свій захист-який я прекрасний журналіст??!!
Всевидящий до ДО ВСІХ Показати IP 22 Грудня 2014 13:21
Аж противно заходити де деяких редакційних кабінетів - забувши про обідню перерву, строчать задолизи приємні Згоранцю коменти. Фу! Огидно бачити!
черговий до Всевидящий Показати IP 22 Грудня 2014 13:27
Тільки що одна така писака, відправивши черговий комент нібито із Ковеля, побігла вниз на каву. Дивись, не обпечись
Член редколегії до черговий Показати IP 22 Грудня 2014 15:03
Цікавою зараз є психологічна ситуація в нашій редакції: всі дивляться один на одного з підозрою, бо майже всі коменти під інформацією щодо рішення Апеляційного суду писалися в одному будинку, лише у різних кабінетах. У смердяче болото перетворив редакцію Згоранець та ще й мріє головним акціонером газети стати. Дудки!
Правий сектор до Член редколегії Показати IP 22 Грудня 2014 15:34
Скоро він отримає люстраційний аусвайс у сміттєвий бак
Власкор до черговий Показати IP 22 Грудня 2014 18:32
Як ми надалі один одному в очі будемо дивитися, колеги-зад..зи Згоранця?
Для волинянина Показати IP 22 Грудня 2014 11:48
Гнати і суддю , який поновив Гаврилюка у якого двоє дітей , гарантувавши їм шматок хліба ? Подивіться на волинських революціонерів - це бізнесмени , які не сплачують податків та платять заробітну плату у конвертах , а це вже 50% українських проблем .Нехай негайно перевірять увесь бізнес і казна буде повна якщо не переповнена .А вам казки розказуть та штовхають на злоин з мусорними баками .
Для волинянина Показати IP 22 Грудня 2014 11:48
коментар було видалено
до до всіх Показати IP 22 Грудня 2014 11:53
Якщо ти не моніториш подій, то не мудруй. Гаврилюку до пенсії ще 20 років. А на рахунок хай інші, то наведи приклади журналістських розлідувань які кращі ніж робить він в даному колективі. Друг, товаріщь узбагойся.
волинянка до до до всіх Показати IP 22 Грудня 2014 12:06
А нам чесно всеодно про те хто там і що там пише про ковельські розбірки.Чи Гаврилюк чи буде якийсь Савчук.Бруду будь-хто і будь-де може накопати.Це не сенсація,а до зірки такому журналісту як Гаврилюк ще далеко.
до волинянки Показати IP 22 Грудня 2014 12:23
Не про зірковість йдеться, а про право людини працювати за ФАХОМ. Люди в Ковелі його роботу сприймають і вони мають право мати свого власкора. Громада області є співзасновником газети і головним її спонсором, бо передплачують газету прості люди. А найвищий представницький орган області - тобто рада, є її співзасновником. Шкода що рада самоусунулась, а прості люди не можуть вплинути на процес. Але це поки що...
Віктор з Ковеля Показати IP 22 Грудня 2014 12:30
Гаврилюк найпродажніший журналіст у Ковелі. І всі його розслідування пишуться на замовлення. Він газетою "Волинь" шантажує пів Ковеля і "косить" гроші. "Волинь" без нього обійдеться, а от він без газети ні. Інкакше не чіплявся б за неї, як вош за кожуха. Раз він такий хороший журналіст, нехай доводить це в інших виданнях. Але чомусь ніхто не спішить його підбирати.
ковельчанин до Віктор з Ковеля Показати IP 22 Грудня 2014 23:26
Вікторе, ви особисто платили Гаврилюку, чи ,може, Ваші друзі? Знаю добре його особисто, тому не оббріхуйте чесних людей. А" підібрати " можна лише бездомну тваринку.
Директор Показати IP 22 Грудня 2014 12:35
Газета "Волинь" самоокупна і єдина з видань області у 2014 році не зменшила свій тираж. А підтримка читачів – це найвагоміший аргумент на користь ефективної роботи Згоранця і журналістів газети.
Заст. директора до Директор Показати IP 22 Грудня 2014 13:44
Декілька хвилин тому бачив як трусяться руки у Згоранця. Дійшло, нарешті, до мізків, що всі його темні справи почали вилазити на поверхню, що його бізнесу на "Волинь-новій" приходить кінець.
Статист-реаліст до Директор Показати IP 22 Грудня 2014 14:01
Подивись, скільки плюсів від працівників редакції набрав комент від "Я". Ось яка "самоокупність" газети в розумінні Згоранця. Чи знаєш ти, директоре, яка доля від рекламних статей попадає в кишеню головного?
до директора до Директор Показати IP 22 Грудня 2014 19:33
а це не та волинь яку всіх бюджетників під список заставляють виписувати ?
Усім Показати IP 22 Грудня 2014 12:40
Якщо ми сповідуємо європейські цінності і говоримо про демократію повинні пам"ятати , що невід"ємним правом людини є право на працю . Який Гаврилюк знаємо усі , він насолив багатьом , але його позбавили права на працю та професію , у нас має бути верховенство права і навіть не закону. А люди озлобилися і травлять одне одного так недалеко і до застосування фізичної сили , хоча , мусорна люстрація це вже і є груба фізична сила і кримінально-карне діяння. Люди , . опам"ятайтеся і станьте адекватними !
Директор "до волинян Показати IP 22 Грудня 2014 12:44
Якщо йти за вашою логікою, то кожен район, кожне село мають мати свого власкора у газеті "Волинь", чим вони гірші від Ковеля. Відкрию вам велику таємницю: Гаврилюк так "добре" працює у Ковелі, що в останні 3 роки передплата газети "Волинь" у місті і районі найменша серед усіх регіонів області. Є села, де передплата більша. І не дивно, що в редакції проаналізували ситуацію і позбавилися від баласту.
Прокурор з віником до Директор "до волинян Показати IP 22 Грудня 2014 13:12
коментар було видалено
Лучанин Показати IP 22 Грудня 2014 14:25
Розправа начальника над підлеглим - давня сталінська традиція, яка прорізалася в дерьмократичній газеті "волинь-нова". Гидко!
До директора Показати IP 22 Грудня 2014 15:44
Газета "Волинь-нова" створена не згоранцем. А він з неї зробив газету своїх кумів та родичів. Це дуже демократично. А баласт на думку редактора - ті хто йому не говорить про його талант .
Дуже правдиво до До директора Показати IP 22 Грудня 2014 16:03
Так і є насправді у нас в редакції!
ОЧИСТИМОСЯ? до До директора Показати IP 22 Грудня 2014 23:27
Ми багато шепталися в кабінетах про фінансові "подвиги" Згоранця, але щоб до такого дійти, як це вийшло систематизовано в рамках цієї заочної дискусії - це вже не жарт. Як працювати далі, як довіряти один одному, як творити спільно начебто праведну справу - інформувати та виховувати читачів. Як продовжувати цю справу далі не очистившись від брехні, нещирості, вибіркової поваги до журналістської творчості, кумівства, підлабузництва, подвійної бугалтерії, не очистившись, врешті-решт, від згоранцівського комсомольського примітивизму?
Ковель не з кабінету Показати IP 22 Грудня 2014 17:40
Гаврилюк без копійки ніколи нічого не писав,як і більшість журналістів.Якщо він такий профі,то без роботи не буде.Хай візьмуть його писакою замовники статей,які він "творив".У них теж були діти.На мою думку ,слідуюча його робота в центрі зайнятості.
Завкадрами до Ковель не з кабінету Показати IP 22 Грудня 2014 18:21
Гаврилюк стане головним редактором "Волинь-нова" найближчим часом...
Ідіотизм до Ковель не з кабінету Показати IP 22 Грудня 2014 18:49
Навчись, ч.о, писати без помилок, а потім вже на Гаврилюка плюй
читачка Показати IP 22 Грудня 2014 18:13
Звільнили журналіста ,котрий писав критичні статті і чимось не вгодив теперішньому редактору. А суди в нас відомо які:дві хвалебні статті в газеті і будь-ласка рішення ,яке вам потрібно. А що ж спілка журналістів мовчить не встає на захист свого колеги ?Не прйнято?
волинянка Показати IP 22 Грудня 2014 18:23
Правильно!Навіщо Згоранцеві працівники з дипломом журналіста :він з своїм вчительським блідно виглядає при порівнянні...
Відмінник до волинянка Показати IP 22 Грудня 2014 18:29
Кажуть, таким бездарним він був і вчителем!
Не сприймаю Показати IP 22 Грудня 2014 18:28
Згоранець по натурі боязливий, деколи здається, що він навіть своєї тіні боїться. Організовані ним так звані круглі столи в редакції ніякої інформаційної користі читачам не мають, пустопорожні - зате Згоранець демонструє, які високі чиновники до нього приїздять. Це надбання ще радянських часів!
лучанка Показати IP 22 Грудня 2014 18:30
Люстрація необхідна ,як і перевіркаф фінансової діяльності відповідними органами ,а то щось дуже вже багато замовних платних статей в газеті і надто дорогі призи .За які гроші?
Згоранець - на вихід до лучанка Показати IP 22 Грудня 2014 18:47
Лише можна здогадатися, скільки каламутної води навколо цих призів... Згоранець, мабуть, і не здогадується на яку шахрайську статтю тягне його "призовий бізнес". Сміх і гріх: авторитетну і поважну в недалекому минулому обласну газету горе-редактор перетворив у барахолку, склад холодильників, телевізорів, велосипедів, на шпальтах здебільшого рясніють дуже дохідні для нього особисто брехливі рекламні матеріали із зірочками. Настав час вивертати його набиті кишені. Все зробимо, щоб ніякий там апеляційний суд не вигородив Згоранця.
Колишній передплатни Показати IP 22 Грудня 2014 18:44
Цікаво, як оподатковуються редакційні подарунки, вартість яких Згоранець і К оцінюють усього в 1 копійку? Варто перевірити, так само і сплату замовних рекламних статтей. Якщо Згоранець такий вже чесний, хай опублікує свої прибутки. На суд прийду обов'язково.
Передплатник до Колишній передплатни Показати IP 22 Грудня 2014 18:51
На апеляційний суд у нього вся надія. Але він помиляється
власкор Показати IP 22 Грудня 2014 19:02
А коли відбудеться апеляційний суд? Я теж прийду.
Люстратор Показати IP 22 Грудня 2014 19:17
Один великий бачок вже замовили для головного фемідора.
до люстратора до Люстратор Показати IP 22 Грудня 2014 19:35
це кому?
Шевели мізками Показати IP 22 Грудня 2014 21:41
Кому, кому: тобі і твому Згоранцю!
віра Показати IP 23 Грудня 2014 07:28
Напишу, як читач газети багаторічний. Після помаранчевого майдану Уліцький Згоранець були для мене прикладом нового журналіста, правдивого, сучасного, креативного, надійного./ не буду зараз про інших, не по темі/. І от за ці роки газета, та і ці журналісти *здулись*, з'явилося маса заказухи, показухи і т.п. То з поки що повагою пишу до п.Згоранця. Верніться на своі попередні позиціі, не треба дрязг і словоблудія, будьте самим собою!!!
вірі Показати IP 23 Грудня 2014 08:34
Пані Віра, ви помиляєтесь. Ці два юнаки ніколи не були такими, як ви кажете. Це були вовки в овечій шкурі, які вичікували моменту. Доки нині вже покійний Сачук все тримав в своїх жорстких руках, ніби було усе добре. А потім хлопці показали свій звірячий оскал. Зараз міняти щось складніше. Посада виборча, За.ранця оточують куми, свати, швагрі, їхні діти, свахи, дядьки. Доля газети, яка стрімко йде під укіс, залежить від колективу. А те, що вони були прикладом нової журналістики, немає доказів. Скажіть мені, що вони написали і в чому прояви цієї "журналістики"? Я буду дуже вдячний.
для власкора Показати IP 23 Грудня 2014 08:56
Саме апеляційний суд і відмовив Гаврилюку , а Ковельський його поновив на роботі , але це рішення 19 грудня апеляція скасувала .
Майте на увазі Показати IP 23 Грудня 2014 10:05
На завершення дійства на сцену піднявся головний редактор нашої газети Олександр Згоранець. Він подякував Петру Філюку за урок патріотизму, за те, що довів усім: треба завжди пам’ятати, «з якого вийшов роду і народу», де закопана твоя пуповина. А ще Олександр Олександрович сказав: — У Залухові є одна людина, яка поєднує нас із вами тричі на тиждень. Вона доносить тепло сердець журналістів газети «Волинь-нова» у ваші оселі. Звати її Тетяна Цяк. Думаючи про подарунок на День села, ми вирішили, що ним буде велосипед. Сподіваюся, наступного року наша «родина» у Залухові ще збільшиться, і ми приходитимемо в гості не в 96 осель, а хоча би в 101. За подарунком на сцену піднялася начальник відділення поштового зв’язку Тетяна Цяк. А головний редактор «Волині–нової» продовжив своє вітання: — Від сьогодні ваше село охоронятиме Ангел. Я хочу, щоби він багато літ стояв на сторожі Залухова. Хочу, щоб особистий ангел кожного ніколи не впав із вашого плеча. А у вашому серці завжди був Бог. Слава залухівчанам!
Це називається до Майте на увазі Показати IP 23 Грудня 2014 18:22
коментар було видалено
Ветеран Показати IP 23 Грудня 2014 14:14
Одним словом, "Волинь" перестає бути "новою", як затівалося. Кепський вчитель Згоранець безпомічно затягує її поближче прірви, за якою не залишається місця справжній творчості, а процвітає кумівство та фінансове шахрайства, одним словом - болото. Дуже жаль, адже дехто з нас пов'язав з "Волинню" багато плідних років і залишатися у створеній Згоранцем редакційній барахолці - це значить прискорювати свою старість, ставати співучасником його оборудок. Дуже жаль!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus