USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Розбірки: луцьке училище «кишить» корупцією!?

7 Липня 2014 14:57
Колишній працівник Луцького вищого професійного училища № 9 заявляє, що знає факти мільйонних оборудок в навчальному закладі, каже, що студентів експлуатували для безплатних робіт, а його звільнили через протест цій системі.

Про це йшлося під час особистого прийому у голови облдержадміністрації Григорія Пустовіта сьогодні, 7-го липня.

Зі скаргою прийшов колишній працівник училища майстер Валерій Білоус.

«Мене незаконно звільнили за те, що я говорив правду. Потім поновили на роботу, але знову звільнили. Є підтверджені факти розкрадання коштів, я їх можу назвати. От приклад: в січні, як були канікули у дітей, то я отримав догану, через те, що ходив до правоохоронців зі скаргою щодо корупції, а навчальний процес не йшов. Були випадки, коли людей ставили на коліна, били за те, аби про цю проблему не розповідали. Я можу показати, на яких дачах наші учні безплатно працювали.

Тут замішаний і мер Микола Романюк, прикривав їх і Клімчук», - розповідає Валерій Білоус.



Він попросив у Пустовіта, аби училище перевірили ґрунтовно.

Усі ці звинувачення спростовує виконувач обов’язків директора Луцького вищого професійного училища № 9 Володимир Богданець.

«Ситуацію щодо звільнення вирішив апеляційний суд, він не є працівником училища. Ці звинувачення в тотальній корупції – голослівні. Я виконую рішення правоохоронних органів, в жодному не вказано, що Білоус ображений чимось», - запевняє директор навчального закладу.

З цього приводу колишній працівник училища прокоментував, що тоді апеляційний суд рішення приймав за подачкою екс-губернатора Бориса Клімчука.

Аби роз’яснити ситуацію, Григорій Пустовіт вирішив подати запит у Генеральну прокуратуру, аби ті провели незалежне розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 31
з прийому Показати IP 7 Липня 2014 15:06
Прийшов простий майстер... То докази треба приносити, а не "знати" факти! Багато в нас таких, що попруть за недбалу роботу, а вони потім весь світ ворогами рахують, а під шумок безвладдя і роспусти анархії, то все що завгодно можна приплести...! А Пустовіту головне "слухати", а щось робити... то інша справа... Фільтрації "ходокив" на прийоми ніякої!!!
098 до з прийому Показати IP 7 Липня 2014 16:23
тих "ходокив" стає все більше і більше, бо Пустовіт вислухає, люди підуть, а все на тому ж місці залишається! але вислухав...
067 до 098 Показати IP 7 Липня 2014 22:44
Музей злодійств 10 Січня 2014 12:16 (Новорічне послання Поповичу і Грушці) Нешановні грабіжники освіти Волині! Під керівництвом Некрасової ви дали згоду на звільнення Панькевича, використавши його, як розмінну монету з надією на закриття своїх злочинів. Така надія є маревом, така надія - фата моргана. Відповідальність прийде, вона не за горами. І чим довше ви будете утримувати в училищі Некрасову, а в управлінні Мельник - тим болючішою вона буде для вас. Поїде ваша криша з Луцька - відчуєте все з першого дня. Негідники! Якщо не маєте де подіти Некрасову, - то посадіть її собі на свої голови і носіть почергово - буде, як засіб від насмарку.Для спасіння своїх шкур - ви призначили вже третього (!) нульового директора ЛВПУ. Єдина риса, яку ви цінуєте - це згода "директора" на закриття ваших афер. Якщо до "діяльності"ваших нулів добавити ще " діяльність" ( за висловом Поповича на зборах колективу училища по питанню краденого вами гуртожитку) "дурної баби" - то училище можна сміливо перепрофільовувати в музей злодійств. Всіх згаданих і не згаданих (поки що) ділків посадити у вестибюлі училища в клітки в якості музейних експонатів з описом конкретних заслуг кожного і попередженням, що так буде з кожним злодієм. Під вашим патронатом з "допомогою" Батова, Некрасової, Панькевича мільйони грошей пропали безвісти, а училище набуло жалюгідного допотопного стану. Ваша "заслуга в цьому - першочергова. Ви осіли сьогодні в затишних кабінетах і сплавяєте в н[***]тя свої злочинні дії та не даєте новим керівникам управління навести хоч якийсь лад в училищі. Ви - головні експонати музею злодійств!!! ((Якщо це послання буде вилучене з Волинських новин, - ви отримаєте його від щедрувальників та через інші ЗМІ)).
Анонім до з прийому Показати IP 7 Липня 2014 20:45
А ви, мабуть, дійсно З ПРИЙОМУ "документів" у коледжі. У вас зараз ЖНИВА, тому ви вимагаєте "докази". Вас ще за руку треба ловити!
з Вголос 10 травня 2 до з прийому Показати IP 7 Липня 2014 21:34
Чому черговий тимчасовий училищний директор в упряжці з управлінням О і Н покривають мільйонні афери училищних злодіїв? Чому так довго "звільняли" їх з займаних посад? Чому не ставиться питання про повернення училищу краденого? Чому кришуються нижчі за рангом училищні злодюжки? Чому не допускаються в училище незапрограмовані на закритття афер слідчі? Чому директор з управлінням горять бажанням "сховати кінці в воду"? Чому робиться все можливе і неможливе, щоб злодійство вийшло "сухим з води"? Чому до сьогоднішнього дня управлінські та училищні екс-знаменитості продовжують закривати свої афери і ніяк не можуть зконцентруватись на "заслуженому" відпочинку? Чому "відловлюють" (як будь-то випадково), назначають зустрічі, впрошують, ..... деяких людей? Чому підтримують тісний зв*язок з училищними ділками? Чому....? Чому....? Чому? - Відповідь одна: всі, кого стосується "Чому?" - по вуха загрузли в КОРУПЦІЇ. А яка думка з цього приводу нового начальника управління О і Н Волинської ОДА???, нової влади???, нових правоохоронців???
Анонім до з прийому Показати IP 8 Липня 2014 08:09
Я особисто в Білоуса на участку город копав не один раз, то це нічого, а от у других не можна
і анонімні розглянем до Анонім Показати IP 9 Липня 2014 21:31
Лярва ,- нерви . Білоус - плантатор : Га землі обробляв... , механізовано , або крайняк кіньми .... Ще хочеться кидати камінці в город ? Тут ситуація ! без нормального врегулювання , може повернутись таким-сяким чином : дивлячись на якому участку копнуть? Якщо там...де сірий кардинал Міші і Гріши - Ліда Семенівна посіяла зілячко-псалтиру , а Мельник А.А.- коноплі до стелі...може бути Ліда,,,-Ліда.!!! Копнути де торгували спиртом і набоями - найдуть управу ... Якщо прокультивативарють Мельник С.і наорють глибоко : Батову - 15 , Романюку, Максимчуку, Некрасовій - *** Богданцю, замість валити на попередника,визнати виявлені порушення, А . даний припис Батову інспекцією з охорони праці і тд. і крапка буде ставитись над І , І А захотілось " березової каші!" ? ************* Знову зоряний час генадона ,невже ти Любов Василівна не хочеш замочити знаменних подій, до цього часу не сидите в кабаку ? не п*яні ? Не хочете по-людськи ? Буде хазяйський харч і під#@cня.
петрик Показати IP 7 Липня 2014 15:10
Слідкуймо за логікою. Чоловік працював не перший рік, потім щось пішло не так - він виріший розповіти те, про що мовчав. Боюся, що цього чоловягу за наклеп ще можуть до суду подати
Петя Показати IP 7 Липня 2014 15:11
Як на те пішло, треба тоді всі перевіряти заклади - коледжі і училища.
Надія до Петя Показати IP 7 Липня 2014 16:52
Правильно. У закладах, там де база 9 клас - страшна корупція. Все куплено і продано, тиск на викладачів шалений (треба ж гроші "відпрацьовувати"). Наприклад: спочатку беруть на вступі, а потім вибивають з викладачів для них стипендію (чи ще щось), щоб хоч якось батькам компенсувати втрати. Це вам не ЗНО. Не можна директору вірити.
гість Показати IP 7 Липня 2014 15:16
таких як цей чоловік треба менше слухати
Тарас Показати IP 7 Липня 2014 15:28
якби у цього чоловяги були якісь документи чи ще щось. то інша справа. а так його слова нічого не варті.
іван Показати IP 7 Липня 2014 15:42
найшли де ловити корупцію. там де "беруть" і потім хати як гриби ростуть і автівки за космічні суми купляють то там все законно -Заробив так би мовити працював тяжко і от
перевырки не було до іван Показати IP 7 Липня 2014 22:29
коментар було видалено
Косарі дояться до перевырки не було Показати IP 8 Липня 2014 00:19
Жнива 25 червня 2014 22:35 Відповісти IP: 46.119.137.--- поки не посадять Сьогодні, 22:22 Надої Актуальний коментар на многії літа. Брехня і прада переплелись, як папєрєднік з сьогоднішнім.
вова Показати IP 7 Липня 2014 16:14
бухае постояно не просихае.напевно шось показалося
хоч би не "зглазили" до вова Показати IP 9 Липня 2014 22:24
Чомусь директора представили виконувачем обов "язків - погана ознака.
Оце Америку відкрили Показати IP 7 Липня 2014 16:28
Ой , велика новина. А нікого не цікавить, що Гузь за посади бабло косить. Ніхто не бачив, що десь когось люструють, десь когось посунути треба, там зразу Гузь тут як тут. А потім друзі на авто допомагають. Всунув потрібну друзям людину, суму отримав, напевно... щось дуже вже всі факти на це вказують.
так до Оце Америку відкрили Показати IP 8 Липня 2014 10:26
оце дуууууууууже правильно!!!
Лучанин Показати IP 7 Липня 2014 17:56
от і рЕзОнАнС...... а скільки коментів боти понаписували... Провоохоронці нехай проведуть перевірку по інформації чоловіка... Кліму вже пох... а от Романюку - напевно прийдеться очі від преси ховати... ввечері "Аверс" покаже...
тіптоп до Лучанин Показати IP 7 Липня 2014 19:21
А ви ще і "Аверс" дивитесь?:))) Тоді зрозуміло чому в нас такі "розумні" люди!!!:)))
всім, хто не хоче ві Показати IP 7 Липня 2014 21:31
В того "чоловяги" підтверджуючих документів кілограмів п"ять. Копії цих документів є в прокуратурі, міліції, міністерстві освіти, управлінні, ОДА, ...... Але віз ніяк не може зрушити з місця. От якщо дійсно перевіркою займеться Генпрокуратура та ще й в присутності того "чоловяги", - от тоді багатьом прийдеться "ухнути".
Анонім до всім, хто не хоче ві Показати IP 7 Липня 2014 22:56
В цій плутанині мало уваги приділено управлінню освіти і науки.А є паросток істини..Левова частина вини в тому ,що твориться в училищі ,лежить саме на керівниках УОНіО.Як міг Попович призначити директором Батова,наперед знаючи ,що його протажував високий клерк з ОДА.Очевидно Що все рішали ,гроші,які в Батова на той час вже з"явились після завершення вступної компанії.Ну це ще можна якось розуміти -сьогодні рішають все.Але як рішилися управлінці на спільні фінансові афери -це вже важко зрозуміти.Якщо Некрасова(гол.бух.Луцького ВПУ) хитра аферистка,-то чому не вистачило розуму скористатись(стосовно Батова)НАРОДНОЮ МУДРІСТЮ"Краще з одним згубити,як з іншим ззнайти"?Мабуть помішав запах грошей.Що потрібно і не потрібно зробити в ситуації ,що склалася ?- -НЕ ПОТРІБНО :!,залякувати працівників училища позачерговою атестацією та реформуванням училища.Працівники,які які працювали вучилищі по 20-30 років здатні витримати "атестацію" і назвати речі своїми іменами.Щодо реформування училища-то можливо і варто реформувати ...управління ОіН,-ПОТРІБНО:!1.Негайно звільнити з займаних посад Батова,Некрасову,Панькевича...,не зважаючи на залежність управління від них.2.Повернути училищу крадене .3.Передати училище під егіду ВНЗ України.В протилежному випадку впопередніх керівників управління ,їх незмінного заступника по ПТО та"иже с ними"(як управлінців так і училищних діячів)будуть довготривалі головні болі ,безсонні ночі та багаторазові відвідини установ по вулиці Винниченка навпроти ЦУМу.
Дуже треба Показати IP 8 Липня 2014 19:32
Штефан, Луцьк Сьогодні о 09:30:21 Ця свол**а ніколи не накрадеться. Потрібно нам іти й розбиратись. Хай потім судяться.
докерувались Показати IP 8 Липня 2014 21:04
Все, що твориться сьогодні в училищі і навколо нього - закономірний результат діяльності заслужених працівників освіти України ( одна училищна, два управлінських). Докрались. Призначити нормального директора бояться. Ставлять тих, хто погоджується закрити їхні афери. "Закривачі" з поставленим завданням не справляються та ще й під себе гребуть з першого дня. Догреблись. Тепер потрібно відповідати. Звичайно "заслужені" вмиють руки (поважний вік, давність часу,.....). А от тріо "директорів" з підсобниками - цілком придатний "кооператив" для відповідальності.
че Показати IP 9 Липня 2014 01:13
Таке враження, що постить одна людина
Федя і Рауль Кастро до че Показати IP 9 Липня 2014 23:49
- Горілка без пива - гроші на вітер . і як не двоїться , то зливається в одне.(одну) ...спати пора .... ! Поради командору Че (Чегеварі). 1. Проспись. 2.Піст почнеться після Петра й Павла , тебе неуважного( скільки ? + , - ) , з галюцінаціями на варту чи до чогось відповідального призначати (нонсенс) нема логіки, АБСУРД., вкотре на граблі ?, 3. Ваша рішаловщина , ще раз відкрила людям очі ( прозріння) , ваш зброд без морального підгрунтя .потрідно невідкладно злити.
і ще Показати IP 9 Липня 2014 19:26
Переживання за скоєне породжує безсоння
і ше (до че) Показати IP 10 Липня 2014 22:04
Допостився?
ліки Показати IP 11 Липня 2014 15:21
Від повного безладу, хаосу, розвалу, ..... училище спасе передача в підпорядкування будь-якого ВНЗ України. Управління освіти ліквідувати, як розплідник корупції. Злодіїв та корупціонерів в "#" й "на телогреечку печать" - вони не тільки розікрали училище, а й грабують Україну.
читаємо Показати IP 14 Листопада 2014 22:09
читаємо ВН Сьогодні, 21:15 Волинські Новини:14. 11. 2014р. Суд на Волиніпоновив справу щодо корупції у Луцькому училищі. 13. 11. 2014 Вчинок року від луцького учня. 08.11.2014. Порошенко звільнив начальника СБУ Волині. 07. 11. 2014. На Волині судитимуть міського голову. 16.10. 2014 На Волині пропонують закривати малокомплектні школи.25.09.2014 Профтехосвіта на Волині не відповідає потребам ринку праці. 20.08.2014 Хто може очолити структурні підрозділи Волинської ОДА. Імена

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus