USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Санаторій на Волині передають у комунальну власність

23 Листопада 2014 12:56
До Верховної Ради та Кабміну із проханням передати санаторій «Журавка» у власність територіальної громади звернулися депутати Волинської облради.

Відповідне рішення ухвалили під час 31 сесії обласної ради 21 листопада.

Звернення щодо вирішення питання прийняття у спільну власність територіальних громад сіл, селищ і міст області санаторію «Журавка» з подальшим створенням на об’єкті філії санаторію «Пролісок» депутати підтримали без обговорення.

Своєю чергою, голова облдержадміністрації Володимир Гунчик зауважив, що, побачивши, як активно депутати голосують за передачу об’єктів державної власності у комунальну власність, хоче нагадати, що у випадку позитивного рішення ці об’єкти фінансуватимуть з обласного бюджету. З його слів, «сьогодні не все так добре з бюджетом на 2015 рік».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
дідо Показати IP 23 Листопада 2014 13:05
Санаторії повинні бути тільки приватними, і держава купляти необхідну кількість путівок для своїх пільговиків. Державна власність є найгіршою,бо тоді чинуші легко організують собі таємний приватний бізнес на державному майні.
Віктор Показати IP 23 Листопада 2014 13:06
з комунальної власності можна легко передати в приватну...та чи встигнуть це зробити сьогоднішні обласні обранці?
читачам Показати IP 23 Листопада 2014 14:15
гунчик хіба знає бюджет??????????от царьок боря ( царство йому небесне хай спочиває) усі комунальні підприємства віддав "преданним", та прапорщику за голоси в обласній раді - так що правильна була дорога "товарищі"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus