USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Савченко знову не відпустили

15 Вересня 2014 14:09
Суд Воронежа сьогодні, 15 вересня, вчергове залишив у СІЗО українську льотчицю Надію Савченко, відмовившись випускати її під заставу. Про це інформує ТСН.

"Суд ухвалив рішення Радянського суду залишити без зміни, скаргу захисту - без задоволення", - сказав суддя. Захист наполягав на тому, щоб відпустити Савченко під заставу - спочатку ця сума дорівнювала 500 тисячам рублів, потім збільшилася до мільйона. Слідчі наразі не надали жодного доказу про причетність Савченко до вбивства журналістів.

Савченко під час засідання заявила про бажання дати відвід слідчому, який, згідно з її твердженням, брав участь у її викраденні на Україні, проте від слідчої групи на нинішньому засіданні ніхто не був присутній. Нагадаємо, Надія Савченко погодилася очолити партійний список "Батьківщини". Очікується, що статус нардепа може врятувати Надію від незаконного ув'язнення.

Нагадаємо, штурман Військово-повітряних сил України Надія Савченко воювала на Донбасі у складі батальйону Айдар. Льотчиця потрапила в полон до сепаратистів, після чого опинилася в СІЗО на території Росії.

МЗС України висловило рішучий і категоричний протест у зв’язку з незаконним вивезенням її на територію Росії.

Президент України Петро Порошенко нагородив льотчицю Надію Савченко, яка знаходиться в полоні Росії, орденом "За мужність" ІІІ ступеня.

Як повідомлялося, український патріот, який розфарбував зірку на сталінській висотці в Москві в кольори українського прапора, готовий здатися в обмін на льотчицю Надію Савченко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Вова Показати IP 15 Вересня 2014 14:11
Оксана ми в джані
вм Показати IP 15 Вересня 2014 14:29
тимошенко і медведчук домовились з путіним що савченко відпустять після виборів до вр
Олег Показати IP 15 Вересня 2014 17:38
Уже дістали з цією Савченко. Дешевий піар. Вона,що одна там така,їх тисячі там є в плену, і сотні загинули, а вони носяться з цією дамочкою.Тутущось нечисто.Чия вона,що лізе в депутати, нащо їй це така бідова.Нормальна людина в депутати не преться і ще від Тимошенко,вона що хоче нібито героїня,заробити голоси,Яка вона героїня. Дістали вже таких мільйони,як вона
солдат Показати IP 22 Вересня 2014 21:26
Це гордість української армії? То значить така й армія. Довелось поспілкуватись з людьми, які служили з цією, як би її назвати... З 95-ї бригади вилетіла з тріском, бо не могла знайти спільної мови з такими ж солдатами. В Іраку була у 72 батальоні. Спогади солдат, які були там же: Олександр Томашевич ( м. Ковель): фанатичка, слава будь-якою ціною, нічого жіночого. Одна-єдина жінка-стрілок в батальоні, як туди потрапила - невідомо. Камбата Матяжева ( який загинув там же в Іраку) та ще 6 офіцерів попросту підставила, заявивши, що її домагались. З батальону втікала на таксі, неабравши з собою гранат та прихопивши 2 ракетниці. Підібрали її америкоси, які й переправили назад в частину. Нехай сука згадає, як комроти Китов їм зацідив під око. І зараз ця нелюдь, яка добровільно пішла вбивати людей, замість того, щоб їх родити, ще має бути обличчям України і її армії? Значить, скоро таким обличчям, не виключено, будуть підари. Кожне слово готовий підтвердити показами свідків.
солдат Показати IP 22 Вересня 2014 22:36
Додам ще, що за цю пройду може розказати ще Ігор Терещенко, який був з нею в Іраку, Приліський сільський голова Маневицького р-ну. Зараз героїчно воює на Сході, але не став садистом, на відміну від кандидата №1 у списку відомої партії.
Бандера до солдат Показати IP 26 Вересня 2015 21:43
Зараз терещенко не воює героічно на сході,а проводить передвиборчу агітацію,яку заробив в ато.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus