USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Стала відома доля захопленої терористами української льотчиці

8 Липня 2014 21:00
Захоплена бойовиками на Донбасі українська льотчиця Надія Савченко зараз знаходиться в СІЗО Воронежа, і її будуть судити за звинуваченням у причетності до вбивства російських журналістів.

Про це повідомили у вівторок, 8 липня, у вечірньому випуску ТСН.

Нагадаємо, українська сторона вела переговори щодо звільнення льотчиці, яка разом з іншими солдатами батальону "Айдар" потрапила у засідку біля міста Щастя.

Ім'я жінки-офіцера стало відоме сотні тисяч українців через оприлюднене відео її допиту. На відео жінка мужньо відповідає терористам, що воює проти російських окупантів за територіальну цілісність України. Полонянка на допиті не видала терористам інформації про розташування українських військових на Донбасі.

Телеканал озвучив телефонний комментар російського адвоката Савченко Миколи Шульженка, який повідомив, що затримана українська льотчиця почувається нормально, умови її утримання - задовільні.

"Она жива-здорова… дальше будет видно, как будет развиваться ситуация, поскольку следствие идет, как правило, 2 месяца, потом могут продлить", - сказав адвокат.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
боголюби Показати IP 8 Липня 2014 21:10
Чувствую рождается, наша современная "Зоя Космедемьянская". И єто хорошо стране не хватает героев.
Українець Показати IP 8 Липня 2014 22:28
За яких обставин громадянка України перебуває в СІЗО Воронежа, якщо була захоплена бандитами в Україні, вона що скоїла якийсь злочин на території Росії та чому ці питання не ставляться МЗС України "братнім" сусідам?
Анонім до Українець Показати IP 8 Липня 2014 23:55
"чому ці питання не ставляться МЗС України "братнім" сусідам?" - считаешь, что Украина рискнет еще раз подчеркнуть тот факт, что ее вояки убивают журналистов?
знову питання до Анонім Показати IP 9 Липня 2014 00:03
Ти чому за чужим 'поганялом' ховаешся, ган дон чанін?
Олександр Показати IP 8 Липня 2014 22:46
Яке падло на попередньому посты "-"поставило?
Анонім до Олександр Показати IP 9 Липня 2014 00:01
падло твоя фамилия придурок
Хфілолог Показати IP 9 Липня 2014 00:26
Чомусь, що укр мова каже 'пілот'?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus