USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Сенкевичівський інтернат усе ж реорганізують

14 Січня 2014 11:54
Уже завтра, після канікул, близько 20 дітей, які навчалися у Сенкевичівській школі-інтернаті, підуть у свої навчальні заклади за місцем проживання.

Про це стало відомо під час оперативної наради у голови облдержадміністрації сьогодні, 14 січня.

Нагадаємо, у грудні минулого року в області постало питання про те, що в Сенкевичівський школі-інтернаті навчаються діти, які можуть перебувати з родинами. Тому не виключено, що школу можуть закрити.

Очільник області Борис Клімчук повідомив, що діти, які повернулися в родини, повинні бути під пильним наглядом соціальних служб і місцевої влади. А школа поки працюватиме, але у меншому складі.

«Ми нікуди не поспішаємо з реорганізацією, якщо буде достатня кількість дітей в усіченому варіанті, школа працюватиме і з 1 вересня, але жодної дитини туди не поступатиме. Що буде в школі – час покаже. Невже вам так болить клуня на околиці, ніж доля дитини?», - зауважив голова облдержадміністрації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Богатир Показати IP 14 Січня 2014 12:29
Правильно. Що ж то таке, при живих батьках - діти в інтернаті сидять. Бо 4 стіни інтернату кожен день - це моральна травма для дитини. ДИТИНА ХОЧЕ МАТЕРИНСЬКОЇ ЛАСКИ І ЛЮБОВІ. Діти мають бути у родинах. Хочуть батьки здати дитину в інтернат - хай зі своєї кишені платять "аліменти". Дитина в інтернаті, а батьки в той час на мерсах розїзджають або мами живуть у своє задоволення, знову вагітнюючи. За бідних батьків я не кажу, у них вимушене положення. Шкода педагогів, які можуть залишитися без роботи, у них теж є сім_ї. Іх треба працевлаштувати 100%.
Nick до Богатир Показати IP 14 Січня 2014 21:29
Ти зелений щоб писати про таких дiтей. Задумайся , схаменись. Не ставай на сторону злочину.SOS
Гость Показати IP 14 Січня 2014 14:42
Правильно.Не повинні там перебувати діти, які мають батька і матір, живуть у селі є все, житло і їжа, а батьки тим часом пиячать, або живуть у своє задоволення.Чому так має бути? То ж давайте ми всі здамо своїх діток в інтернат,хай глядить держава, ми чим гірші за хитрих бітьків, які зуміли влаштувати своїх діток в інтернати не маючи для цього ніяких підстав.Це не справеждливо. Я також хочу здати свою дитину в Інтернат і ніяких клопотів. Жити у своє задоволення. Там повинні вчитися діти -сироти в яких дійсно нема батьків, складаються ж такі обставини.А таких може набратися 10 діток , а можливо трішки більше. І ще тим бвльше ,що персоналу стільки ж , як діток.Чому ми працюючи повинні утримувати таких туніядців. Це,що значить, хто наглее, той умнее. Ні, такого не повинно бути.Наклепав дітей, гляди, Я б їх ще за це штрафувала, а не гроші платила, а щоб ще й держава доглядала за нащ кошт, за наші гроші, які ми працюючи платимо податки.Для чого по 100 тисяч платить держава на дітей ще й їх потім утримувати в інтернаті.В інтернарт тоді платити кошти, а не батькм. Господи,що коїться і нашій дурній державі.
lutchanka до Гость Показати IP 14 Січня 2014 18:45
з якого бодуна пишете?! І скільки ж таких як ви хотіли б віддати дитину в інтернат?! Це не держава дурна - це такі громадяни дурні, які пишуть подібну вам ахінею. Назвіть хоч одного, хто здав дитину в інтернат, "а сам в той час на мерсах розїзджають "!"Я також хочу здати свою дитину в Інтернат і ніяких клопотів. Жити у своє задоволення." - те, що ви вдарились десь головою видно і без огляду лікаря і дурка за вами плаче. Є діти. які мають батьків, але батьки алкаші- про яке житло і їжу може йти мова, які нормальні умови для життя дитини можуть бути в цій сімї? є батьки. позбавлені батьківських прав - відповідно діти в інтернаті. А ви працювали в інтернаті чи дитбудинку. що називаєте цих працівників "туніядцями". Чи багато ви (особисто)заплатили податків. що на них прямо можна утримувати когось? швидше за все ви ні копійки не платите.
до гостя до Гость Показати IP 14 Січня 2014 22:15
Тобi напевне платять за такi коментарi. Якщо нi то менi тебе шкода. Важко ж жити без мiзкiв!!!
Борис Показати IP 14 Січня 2014 15:19
Як ви не розумiэте, що справа зовсiм не в дитячих долях!!! На долi дiтей владi насправдi на***рати.Владу цiкавить своя "доля" в доларах або в евро. I це дуже прикро панове

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus