USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Штат Міністерства економіки скоротять наполовину

16 Жовтня 2015 08:49
У рамках боротьби з корупцією до кінця року чисельність працівників Міністерства економічного розвитку і торгівлі буде скорочено мінімум на 50 відсотків. Про таке в ефірі "5 каналу" заявив Міністр економічного розвитку і торгівлі Айварас Абромавичус, передає УНН.

"Ми боремося з корупцією, по-перше- шляхом скорочення штату: мінус 30 відсотків у міністерстві за 6 місяців, і ще мінус двадцять відсотків буде цієї осені. Тобто, буде скорочено мінімум 50 відсотків - почали рік з тисячі 243 працівників, закінчимо рік - 600 осіб", - заявив А.Абрамавичус.

Говорячи про стан української економіки, він запевнив, що в 2016 році мають відбутися серйозні структурні інституційні зміни.

"Не можна взяти якусь корумповану структуру, звільнити 10% людей, додати 5% – і сподіватися, що все зміниться. Так це не працює. Слава Богу, у нас є позитивний приклад – реформа поліції. Усіх звільняєшь, нових за конкурсом набираєшь, платиш їм більше, і дивіться – 80% підтримки населення цієї реформи", - сказав міністр.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 16 Жовтня 2015 10:07
"У рамках боротьби з корупцією до кінця року чисельність працівників Міністерства економічного розвитку і торгівлі буде скорочено мінімум на 50 відсотків. Про таке в ефірі "5 каналу" заявив Міністр економічного розвитку і торгівлі Айварас Абромавичус", тим самим продемонстрував своє незнання навіть юридичних термінів, наприклад, терміну "корупція".
Лучанин Показати IP 16 Жовтня 2015 11:47
Краще б спочатку той штат вдвічі розширили, дали б задачу розрахувати реальний стан економіки, співвідношення грошової маси до матеріальних цінностей, а потім вже б звільняли. Але саме це не вигідно Євросоюзу. То вам куди?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus