USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Яка зарплата у вчителів предмету «Захист Вітчизни» у Луцьку

8 Вересня 2015 12:57
У Луцьку вчителі з предмету «Захист вітчизни» отримують орієнтовно півтори тисячі гривень заробітної плати.

Про це під час круглого столу сьогодні, 8 вересня, щодо обговорення Програми національно-патріотичного виховання дітей та молоді міста Луцька на 2015-2017 роки повідомив начальник управління освіти Луцької міської ради Олег Гребенюк.

Окрім цього, депутат Луцької міськраді Павло Данильчук зазначив, що було б непогано, якби дисципліну викладали молоді демобілізовані хлопці, які воювали у зоні АТО та мають відповідні навики й освіту для викладання.

«Ми спільно зацікавлені, щоб збільшити кількість годин та матеріальну базу шкіл», - зазначив він.

На це Олег Гребенюк відповів, що, якщо йдеться про вакансію вчителя із «Захисту Вітчизни», то на її заміщення важко знайти людину і з підходящою освітою, і з військовим званням, і з досвідом. Тому такі кадри у сфері освіти є дуже потрібними.

Утім, представник тимчасово виконувача обов'язків військового комісара Луцького об'єднаного міського військового комісаріату підполковник Олександр Фурман зауважив, мовляв, в силу певних чинників і з огляду на психоемоційний стан, не кожен учасник АТО може бути допущений до роботи з дітьми.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Дуб П. Показати IP 8 Вересня 2015 14:55
" Було б непогано, якби дисципліну викладали молоді демобілізовані хлопці, які воювали у зоні АТО та мають відповідні навики й освіту для викладання. " Викладати повинні фахівці - педагоги, в АТО методика викладання і навчання "трохи" інша і не приємлива для дітей ..!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus