USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Скільки потрібно «вкласти» у фонтан на Театральному?

28 Березня 2014 07:02
У міськраді ще не знають, коли запрацює «уявний» фонтан на Театральному майдані у Луцьку.

Про це повідомив під час засідання 57 сесії Луцької міської ради 26 березня перший заступник Луцького міського голови Святослав Кравчук.

Так, депутат Луцької міської ради Олександр Плісецький запитав у віце-мера, яка у Луцьку ситуація із ремонтом каналізацій у садочках та школах. Під час обговорення цього питання обранці громади завели мову про поточний стан луцьких фонтанів. Таким чином, Святослав Кравчук зазначив, що поки що міська рада може похвалитися відремонтованим фонтаном біля пам’ятника Шевчека, навпроти головного корпусу Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки, що на проспекті Волі, 13. А ось питання із спонсором, який допоміг би побудувати фонтан у центрі міста, ще не вирішили.

Адже, зі слів першого заступника, як мінімум у будівництво фонтану потрібно вкласти не мало і не багато – майже два з половиною мільйони гривень. Таких коштів у міському бюджеті поки немає.

Нагадаємо, на розгляд лучан пропонували два варіани світло-музичного фонтану на Театральному майдані.

Що стосується ремонту каналізацій у садочках та школах, Святослав Кравчук запевнив, що цей об’єм робіт виконаний буде.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Мда Показати IP 28 Березня 2014 07:53
Сумма, чесно кажучи, дивуе. Чому мiськрада не викладе в iнтернет кошторис на вiдновлення фонтану? Може знайдеться той, хто його зменшить до Нуля для мiського бюджету? Чи це вже буде "нецiкаво" кравчукам?
Поліщук Показати IP 28 Березня 2014 08:10
До вищесказаного добавте те, що вкрали "папередніки", те що списали на ремонт після знищення дельфінів вистачить на будь- який фонтан (якщо слідуючі кошти не розкрадуть нинішні і тодішні вартові корита).
лучанка Показати IP 28 Березня 2014 08:21
зробіть гарну клумбу, засадіть багаторічниками і сезонними квітами, це прикрасить "сірий" майдан яскравими барвами і буде радувати лучан і гостей міста краще, аніж фонтан. та й доглядати і утримувати таку клумбу дешевше!!! не робіть проблеми на порожньому місці! зробіть, те, що простіше і дешевше і приховайте оце позорище!!!!
Андрій Показати IP 28 Березня 2014 09:00
Навіщо пану Кравчуку було потрібно руйнувати дитячу площадку яка приносила радість дітям і була своєрідною окрасою площі? Добиваючись руйнації ця людина думала не головою,а тим місцем де спина міняє свою благородну назву.До речі,він Кравчук,був ініціатором руйнації і дельфінів яка бу.ла здійснена під кревництвом Кривицького.Потім почалося "відкопування" грошей,замовлення проектів і т.д. і т.п.Зауважте,що за це ніхто не поніс навіть адміністративного покарання.Я рахую,що цей цементовий кадуб є своєрідним пам"ятником тупості і безгосподарності ім.Кравчука.
Ок Показати IP 28 Березня 2014 09:11
Стільки років той же Кравчук вкладає, і ще мало. Фонтан штука хороша але дорога. А головне, це джерело власних доходів. Спочатку на будівництво, потім на утримання, потім на ремонт.
Юрій Показати IP 28 Березня 2014 09:22
коментар було видалено
юрію Показати IP 28 Березня 2014 09:26
мабуть по собі судиш бо ти в підметки не годишся тільки коменти даеш
андрію Показати IP 28 Березня 2014 09:32
це той осіпов що вкрав гроші у людей в західбанку
Роман Показати IP 28 Березня 2014 11:19
Я б як варіант запропонував зробити замість фонтану стаціонарну сцену, коштує це не так дорого + місто щороку би економило, а також могло б заробляти...
!!! Показати IP 28 Березня 2014 11:53
Фонтан і тільки фонтан там має бути...і ніяких пивних палаток на площі.Задовбали вже з тими славутичами, живчиками і т.д. І плюс ЗГАДАЙТЕ ЗА ТУАЛЕТИ НА ПЛОЩІ, які ой як до речні, бувають різні свята і масовіф заходи, людей тьма а сходити в туалет, пардон немає куди.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus