USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Керівник «АвтоПаркСервісу» приховав договори підприємства

6 Грудня 2016 10:29
Зневагою до депутатів назвали звіт керівника КП «АвтоПаркСервіс», який відмовився надати інформацію щодо договорів, укладених з підприємством, посилаючись на таємницю персональних даних.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження 6 грудня.

Депутати планували ознайомитися зі звітом керівника КП «АвтоПаркСервіс». Так, члени комісії просили надати інформацію про штатний розпис підприємства (який називали невиправдано роздутим) та договори на паркування.

Керівник КП «АвтоПаркСервіс» Олександр Мартинюк повідомив, що надав інформацію про надходження коштів на підприємство 25 жовтня. Щодо договорів, з його слів, він надавав інформацію відповідно до законодавства - особи не дали згоди на оприлюднення їхніх персональних даних (договори містять прізвища, імена та по-батькові, ідентифікаційні номери, адреси проживання осіб). З його слів, виносити договори за межі підприємства не можна, але депутати зможуть з ними ознайомитися, відвідавши підприємство.

Таку відповідь голова комісії Андрій Козюра назвав зневагою до депутатів, адже таким чином керівник підприємства фактично закрив доступ депутатам до діяльності КП, всупереч закону «Про місцеве самоврядування». Звіт про фінансову діяльність та штатні розписи керівник «АвтоПаркСервісу» надав депутатам лише за день до засідання, а договори на бронювання місць паркування надати відмовився. Отже, цю інформацію депутати вирішили заслухати від керівника підприємства з трибуни міськради під час пленарного засідання. Також обговорювали можливість доручення щодо вжиття заходів дисциплінарного стягнення щодо керівника «АвтоПаркСервісу». До слова, термін дії контракту з Олександром Мартинюком завершується 31 грудня.

Нагадаємо, що під час сесії міськради депутати вирішили не розглядати проект правил паркування у місті, вирішивши, що спочатку потрібно ознайомитися зі звітом керівника.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus