USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Топ-18 цитат Дональда Трампа

13 Листопада 2016 10:53
Вибрані цитати Дональда Трампа, 45-го президента США, володаря стану в 3,5 мільярда доларів опублікав сайт Інформат.

«У мене достатнь великий член, щоб керувати державою».

«Гроші ніколи не приваблювали мене самі по собі. Для мене це лише спосіб виміряти успіх».

«Я займаюся бізнесом як мистецтвом. Хтось малює на полотні або пише вірші. А я укладаю угоди - як правило, великі».

«Укладаючи чергову угоду, я ніколи не забуваю про найгірший з можливих варіантів і про те, чи зможу я пережити його. Не варто думати про позитивному результаті угоди - хороше здатне саме про себе подбати».

«Єдиний спосіб розбагатіти - це реалізм і гранична чесність. Вам потрібно розлучитися зі світом ілюзій, який існує хіба що на сторінках журналів і на екранах телевізорів. Все не так легко, як вас запевняють. Життя - жорстка штука, і люди отримують дуже серйозні травми. Тому, якщо ви хочете виграти, потрібно бути міцним як кремінь і готовим до того, щоб працювати ліктями і кулаками».

«Багато хто говорить, що я поводжуся як азартний гравець, але я жодного разу в житті не грав в азартні ігри. Азартний гравець - це той, хто крутиться в казино навколо гральних автоматів. Я ж вважаю за краще володіти цими автоматами».

«Ніколи не беріть відпустку. Навіщо воно вам? Якщо робота не приносить задоволення, значить, ви працюєте не там, де потрібно. А я, навіть граючи в гольф, продовжую робити бізнес».

«Друга за значимістю подія в житті кожного чоловіка - це день, коли він купує яхту, а найбільша подія в його житті - той день, коли він її продає».

«Мені здається, головна проблема США - це прагнення бути політкоректними».

«Ми живемо в світі, де люди впевнені, що хорошій людині нічого робити в політиці».

«Мені здається, що коли ми почали будувати нову будівлю Міжнародного торгового центру, ми повинні були побудувати той же будинок, тільки на один поверх вище, а не вигадувати безглуздих проектів».

«Не варто звалювати на своїх дітей ношу незаслуженого багатства. Це зламає їм життя».

«Немає нічого більш злочинного, ніж придумати гарну ідею і не реалізувати її».

Мій девіз: "Наймай кращих - і не довіряй їм ні в чому".

«Якщо твій начальник садист - звільни свого начальника і знайди собі нову роботу».

«Життя піднесло мені дуже важливий урок: той, хто одного разу зрадив, в скрутну хвилину знову змінить вам».

«Ми тільки здаємося собі цивілізованими. Насправді світ жорстокий, а люди безжальні. Вони можуть вам посміхатися, але за посмішками ховається бажання вас прикінчити. Хижаки в джунглях вбивають заради прожитку - і тільки люди вбивають заради забави. Навіть друзі раді нанести удар в спину: їм потрібна ваша робота, ваш будинок, ваші гроші, ваша дружина - і ваш собака, в кінці кінців. Вороги – іще гірші. Ви повинні вміти захищатися».

«Перемогою насолоджуються лише невдахи».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus