USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.98

Цієї неділі – вибори у 143 ОТГ

15 Грудня 2016 16:40
Вибори в об’єднаних територіальних громадах 11 грудня стали першим серйозним випробуванням для УКРОПу після місцевих виборів 2015 року. «Українське об’єднання патріотів» стало четвертою партією серед політичних сил, які перемогли на виборах депутатів та голів сільських, селищних міських рад ОТГ, інформують у прес-службі Волинського УКРОПу.

"Ми випередили навіть деякі партії, які мають значне представництво в парламенті. Двоє укропівців стали головами об’єднаних територіальних громад на Волині, 47 депутатів представлятимуть партію в радах різних рівнів в ОТГ Волинської, Херсонської, Чернігівської, Полтавської, Тернопільської, Запорізької областей. Запорукою цього результату стало те, що УКРОП не на словах, а на ділі захищає громади", - йдеться у повідомленні.

Окрім того, у прес-службі партії повідомили - вибори також засвідчили, що попри гучні заяви провладної партії про «впевнену» перемогу, довіра людей до неї не така вже й велика – недарма її представники йшли на вибори як самовисуванці.

"Свого часу так робили члени Партії регіонів, яка стрімко втрачала підтримку. Не гребує чинна влада й іншими методами команди Януковича – тиском з боку голів обласних та районних державних адміністрацій на працівників бюджетної сфери, які йдуть на вибори не від правлячої партії, з вимогою знімати свої кандидатури з перегонів, підвезенням виборців шкільними автобусами, вкиданням бюлетенів. Такі порушення були зафіксовані під час волевиявлення 11 грудня.

Наступної неділі проблема набуде ще більших масштабів, адже вибори відбуватимуться в 143 ОТГ. Вже зараз викликає занепокоєння перебіг передвиборчої кампанії в Городницькій територіальній громаді на Житомирщині, де в останню мить з перегонів вибули одразу семеро кандидатів. Укропівці разом з представниками інших опозиційних партій закликали місцеве керівництво забезпечити демократичне волевиявлення та припинити тиск на кандидатів. Остаточне ж слово мають сказати свідомі громадяни, прийшовши на вибори у своїх об’єднаних територіальних громадах 18 грудня.

Важливий кожен голос. Скажіть «Так!» справжній децентралізації. Обирайте собі владу, яка представлятиме ваші інтереси", - закликають волинян у прес-службі УКРОПу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus