USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Вибори в ОТГ: волинян вводять в оману помилки в бюлетенях. ОНОВЛЕНО

11 Грудня 2016 12:16
На виборах у Литовезькій територіальній об’єднаній громаді, зокрема на ДВК № 170 (Біличі) виборців вводять в оману - у виборчому бюлетені зазначено, що кандидат Мощинський А. висунутий партією УКРОП, хоча насправді є висуванцем від "Батьківщини". Схожа ситуація і на окрузі у Кречеві, - інформують у прес-службі Волинського УКРОПу.

Нагадаємо, сьогодні у 5 ОТГ на Волині відбуваються вибори. Волинська обласна регіональна парторганізація політичної партії "Українське об’єднання патріотів – УКРОП" здійснює паралельний підрахунок голосів.

"У виборчому бюлетені на ДВК № 170 (Біличі) зазначено, що кандидат Мощинський А. є представником від партії УКРОП, хоча насправді є висуванцем від "ВО "Батьківщина". Виходить, що у бюлетені зазначено, що є 2 кандидати від УКРОПу. Хоча реальним кандидатом від "Українського Об'єднання патріотів - УКРОП" є Сливка В.В. Члени ДВК при видачі бюлетенів ручкою перекреслюють УКРОП і пишуть "Батьківщина", - наголосили у прес-службі партії.

Схожа ситуація з бюлетенями і на окрузі № 22 (ДВК № 070185 у Литовезькій ОТГ, село Кречів). Тут у виборчих бюлетенях також зазначається два кандидати від партії УКРОП: Олександр Голець (який дійсно є представником від політичної партії "Українське об’єднання патріотів – УКРОП") і Лілія Ганюк (яка насправді йде від Радикальної партії Олега Ляшка).



Зафіксували порушення також і в селі Лишнівка (Прилісненська ОТГ). Зокрема, у день тиші голова Маневицької райради Анатолій Мельник їздив по хатах і агітував селян голосувати за свого заступника Ігоря Терещенка.

Окрім того, сьогодні, у день виборів, пів на 9 ранку поблизу місцевого бару брат Людмили Кирди (яка була основним опонентом партії УКРОП на виборах у 23 окрузі) Володимир Савчук (директор школи в селі Бережниця) пригощав місцевих любителів оковитої, аби ті голосували за того ж Терещенка.

Також у прес-службі Волинського УКРОПу повідомляють і про інші порушення на виборах. У Литовезькій ОТГ для довозу виборців зафіксовано факт використання шкільного автобусу.



Як відбувається процес голосування у Литовежі

Інформація оновлюється.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
андрій Показати IP 11 Грудня 2016 12:24
бадзюнь покидьок, який думає, що знайдуться ідіоти, які виберуть його у Верховну Раду, бо тут мало можна вкрасти, а там таке коритооооо..
Таня Показати IP 11 Грудня 2016 12:29
зараз по Поворську роздають по 200 гривень від Івахіва за голос для Семенюка! Чому усі мовчать! ТЕРМІНОВО!!! МАКСИМАЛЬНИЙ РЕПОСТ!!!!
Коля Показати IP 11 Грудня 2016 12:50
Укроп як програє, то буде судитися. Я і батьківщина
Допитливий Показати IP 11 Грудня 2016 20:01
Народ , хтось може розяснити на який термін обрані міські , районні і ті шо зараз обираються, коли мають бути чергові вибори усіх місцеих рад ???????????

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus