USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Кабміні заговорили про кадрові зміни

23 Січня 2014 13:31
Прем'єр-міністр України Микола Азаров не виключає, що на початку лютого у Кабміні можуть відбутися кадрові зміни. "Ми підіб'ємо підсумки року. Десь на початку лютого буде очевидно, як спрацювали всі галузі. Подивимося, яка була динаміка, й зробимо висновки. Якщо динаміка була позитивною, але ми не вийшли на якісь там показники - це одне питання. А якщо ще й динаміки позитивної не було, а було борсання - тут потрібно приймати кадрові рішення", - заявив прем'єр в інтерв'ю газеті "Аргументы и Факты".

З його слів, він також "абсолютно спокійно" ставиться до можливості своєї відставки. "Повторного розгляду резолюції недовіри уряду я не боюся. Виконавча влада повинна відчувати свою відповідальність перед народом і парламентом - за Конституцією, він має право заслуховувати звіт і висловлювати недовіру", - сказав прем'єр.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
майдан Показати IP 23 Січня 2014 13:41
на майдан, до людей Азірова, нехай йому люди око вибють, і його синкові око в попу засунуть
Коля Показати IP 23 Січня 2014 16:32
Та цю безязику свиню вбити мало,в першу чергу гнати.
Гость Показати IP 23 Січня 2014 16:34
Про який народ він ще має право говорити. Вбиває і мордує він свій народ,бо в нього влада і сила. Так, як на конжоу робочоиу місці,Я начальник творю,що хочу, а ти дурак терпи.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus