USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У лучан побільшало скарг до чиновників міськради

22 Липня 2014 12:06
За минулі два тижні від лучан надійшло на сто скарг більше в групу оперативного реагування «15-80», ніж торік за аналогічний період. Своїми дзвінками городяни виявили найбільше проблем в діяльності ДКП «Луцьктепло» і ЖКП міста.

Про це йшлося під час оперативної наради в Луцького міського голови Миколи Романюка сьогодні, 22-го липня.

Як доповіла директор департаменту «Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку» Лариса Карп’як 199 звернень надійшло щодо роботи ДКП «Луцьктепло» і 121 звернення стосувалося діяльності житлово-комунальної сфери Луцька.

«Велика кількість скарг надійшла через відсутність гарячого водопостачання впродовж 3 днів в будинках 33-го і 40-го кварталів, що відбулося внаслідок прориву тепломережі. Внаслідок цього зупинила роботу котельня на вулиці Карбишева, 2. Труби замінили. Щодо ЖКП, то люди скаржаться на неправомірне паркування біля будинків, неякісний ремонт прибудинкових територій», - доповідає Лариса Карп’як.

З її слів, із 7-го по 21 липня в групу оперативного реагування «15-80» надійшло ще 20 скарг щодо руху міського громадського транспорту, зокрема про великі інтервали руху маршрутів. Окрім того скаржилися городяни на водіїв, яким давали зауваження, а вони не реагували, за такими маршрутами № 5, 8, 9а, 10, 18, 22, 24, 25, 32. Усі ці звернення направили в управління транспорту і зв’язку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus