USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцькій райраді обирають нового голову

21 Лютого 2014 12:21
У Луцькій районній раді депутати зібрали підписи на скликання позачергової сесії. Головна мета – ліквідувати Партію регіонів у раді і відправити у відставку голову Ігоря Волошенюка.

Перед будівлею райради зібралося більше півсотні представників «Правого сектора» Волині. Вони у шоломах, масках і зі спецзасобами. Перед будівлею активісти систематично б’ють дубинками у каски, тим самим створюють своєрідний шумовий тиск на посадовців.


Депутати, які прийшли на сесію, вони помітно нервували, відмовлялися будь-що коментувати. А тим часом голова Ігор Волошенюк закрився у своєму кабінеті із окремими представниками опозиційних сил. За дверима було чути, що чоловіки голосно й емоційно висловлюються. А потім на землі вже лежали розкидані документи і розбиті статуетки.


Волошенюк погодився написати заяву на звільнення з обійманої посади за власним бажанням, однак вимагав гарантій для тих працівників районної ради, які залишаться. «Коли я прийшов на посаду, то нікого не звільнив із людей, незважаючи на їх політичні уподобання. Я не бідний і маю чим займатися. Ну дадуть мені битою по голові, прикують наручниками – я це переживу. Але мені потрібні гарантії, що ніхто людей не звільнятиме», - сказав Волошенюк.

Сесія Луцької районної ради таки розпочалася. Список присутніх депутатів:
Депутати Луцької райради, більшістю голосів, проголосували за звільнення голови Ігоря Волошенюка.

Крім того, під час засідання сесії депутат райради, керівник фракції Партії регіонів Віктор Сіліхін заявив про вихід із Партії регіонів його і ще 11 однопартійців, а також розпуск фракції у райраді. Водночас у тексті його заяви прозвучало, що він і 11 його колишніх-нинішніх однопартійців об’єдналися у групу «Нова платформа».

Колеги-депутати на це обурилися, мовляв, що відбулося цинічне перейменування регіоналів, а суть та сама. На це Сіміхін пояснив, що йдучи на вибори, він і його однопартійці пообіцяли людям виконати програму розвитку району. Тому зробили вимушений крок, щоб дотриматися обіцянок перед мешканцями Луцького району.

Наразі триває обговорення щодо кандидатури нового голови Луцької районної ради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 21
володя Показати IP 21 Лютого 2014 12:34
От неможу я зрозуміти коли сьогодні в раду увірвались охоронці калетника опоздриція взбунтувалась як так... а коли на сесії обл а зараз районої ради приходять в...роддки з дубинами то все ок????
ант до володя Показати IP 21 Лютого 2014 12:44
Тут взагалі дивна ситуація міняють одних на інших... хіба люди за їх посади боряться?????ПОВНА ЛЮСТРАЦІЯ!!!!! ВСІХ!!!!!!
держслужбовець Показати IP 21 Лютого 2014 12:56
я також за зміни, я також за краще життя, за зарплату хоча у триччі , а не 1200, ален гидко дивитися, як ці в масках і касках воюють за посади. огидно за те, що вібудлося в сесії облради, за пирожиків, гузів і їм подібних, . чому бондарі, гусі, собуцьки, чи пирожик, не їдуть в кихв, не боруться за україни, не захищали молодго івана тарасбка, а сидять в ода і ділять посади, люди, що нас чекаює завтра х такими героями,. хто був сьогодні на панахиді біля ода, хто там бачив як молився зі поаказ за упокій біднихюднків той оратор гусь, ненавиджу його, і більшіть його не сприймає. нехай їде в київ, нехай там бореться, а не портфелі ділить, о то вже на керую оратор , який за все своє життя, за свою політичну карєру, якщо її так можна назвати, ніком не допомогі і нічого практично людяи не зробив. і не працює ніде, а за що ж живе бідолаха, напевно за американські грошики, за зарпалут дружини. просто огидно на вас всіх позиціонерів дивитися, і на безссилу владу таокж, невже на волині перевилися нормлаьні, мудрі, без голосливихз слів, порялні люди
ок Показати IP 21 Лютого 2014 13:13
то дебіли.вони довго при владі не будуть,наркота вийде і їх так само викинуть як непотріб.Подивіться у цих "активістів" нема жодної нормальної людини.
Олег до ок Показати IP 21 Лютого 2014 19:23
А ти нормальний?????
Олег до ок Показати IP 21 Лютого 2014 19:23
А ти коли останній раз перевірявся???
прочитайте 3 абзац Показати IP 21 Лютого 2014 13:15
Майя Москвич: Національний Альянс і я особисто офіційно підтримуємо Правий Сектор. Всі члени організації вже в строю. Хоч я дівчина - я теж боєць і вважаю, що сьогоді моє місце на полі бою, разом з побратимами. Я член Президії ВО Майдан у Луцьку, член виконкому Народної Ради, координуваба економічний бойкот, але зараз не час всіх цих справ. Коли ми переможемо - думаю мене ніхто не забуде і у всіх політичних розкладах і т.д. мені місце наєдеться. П.С. Ми обов'язково переможемо! Європа і весь світ заплили "жиром" і потонули в матеріалізмі. А ми, серед всього цього болота, постанемо новою Нацією, такою сильною і світлою - що весь світ на нас буде рівнятися!
Лул до прочитайте 3 абзац Показати IP 21 Лютого 2014 14:34
Яка казкова.)
Всезнайко до прочитайте 3 абзац Показати IP 21 Лютого 2014 21:11
Так згадають тебе... Може два рази в рік будуть квіточки на могилку приносити, і то років пару.
Гузь продажна скотин Показати IP 21 Лютого 2014 13:17
Гузь і всі так звані опозиціонери думають не за долю Україна а за те як би то собі яу посаду відхватити.
коля Показати IP 21 Лютого 2014 13:26
боже це бидл поліське вже крісла ділять, вчора тільки кров лилась на Майдані а ці вже людей з кабінеті виганяють. Хіба треба так ганятись , совісті у таких немає. АЛЕ НЕ ПЕРЕЖИВАЙТЕ і вам на голову виллють води, а може вже і не тільки води. ви не зробите все що обіцяєте люди при владі гузя данильчука козюри і бондаря жити краще не будуть вони будуть пики нажирати скоти
марик Показати IP 21 Лютого 2014 13:28
найшли таких шпанюків дурнуватих і ще в масках ганяються по установах. опозорились на весь свт своєю дурістю і вляпали в кров людей заради своїх посад ой моліться вже, що вас чекає в майбутньому і на вас найдкться ті які не будуть мовчати
гниді до марик Показати IP 21 Лютого 2014 14:04
Закрий ротяку.Шкода йому Башкаленка.А людей не шкода?
ілона Показати IP 21 Лютого 2014 13:29
одну банду вигнали. Тепер друга банда прийшла, капєц ніколи порядку не буде, краще не жити в такій державі і місті де гузь і данильчук надівають людям наручники і водою поливають. яка мати виховувала такого данильчука. він не зможе бути достойним. всі це будуть завжди пам"ятати герою кляті
саша Показати IP 21 Лютого 2014 13:32
ще людей не поховали як вже крісла розподіляють. таких до влади як бондар гузь данильчук козюра шиба? да вони вже себе проявляли сссссссссссссссссс-------------------------кииии
проти майданутих Показати IP 21 Лютого 2014 13:57
ІЛОНА ТИ КРАЩА. АЛЕ ТА ВЛАДА ПРАЦЮВАЛА.А ЦЕ БИДЛО БУДЕ ЩОКИ НАБИВАТИ І В САУНАХ ПАРИТИСЬ А ЗРАНКУ З БУДУНА НА РОБОТУ ЙТИ.БУДЕ ВЕСЕЛО ВСІМ.
ага Показати IP 21 Лютого 2014 14:11
а навіщо вони маски понавдягали, чого бояться. Завтра чи післязавтра у батьків цієї дітвори кошти закінчаться, зарплати не отримають, чи гірше обкрадуть їх ....от тоді швидко ця дітвора у дома від тата і мами по ж***пі відгребуть. НІ чого, прийде час, всіх, як з однієї сторони так і другої сторони, буде притягнуто до відповідальності. Як говорив Імсоцький "вор должен сидеть в турьме".
майдануті геть Показати IP 21 Лютого 2014 14:14
в саунах вони вся паряться хоч би собі не відпарили одне місце собакі кляті. понастраювали для них сауни і готелі і сидять п"ють жують поки люди вирішують як дожити жо зарплати. податківці теж своє сало топлять в саунах і прокурори і сбу будете горіти у вічному пеклі у людей біда, діти онкохворі а у них ресторан, бар, готель, мотель, тьолки, сауни, водка, пиво І ще кажуть що їм при цій владі погано жилося. в які країні так по свинстві себе ведуть прокурори, податківці, сбушніки ДЕРЖИ МОРДИ
гузьониш Показати IP 21 Лютого 2014 14:26
оце опопзиція вже крісла вмощується. Скоти , собаки через нх кров лилась, вони зігнали людей і кинули і наказували і кричали зі сцени. падлюки ви і звинувачуєте усіх ви ж самі ганяли по містах СОВІСТІ у вас немає.
селянин Показати IP 21 Лютого 2014 15:03
тільки вдумливі мирні розстріли усіх комуністів та регі-аналів!!!....
Луцький район Показати IP 21 Лютого 2014 15:50
Від перестановки доданків сума не змінюється

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus