USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У луцької «Солідарності» - новий очільник

1 Березня 2017 14:32
Головою Луцької міської організації партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» став депутат Луцької міської ради Петро Нестерук.

Про це стало відомо 1 березня під час зборів Луцької міської організації, пише ВолиньPost.

Нагадаємо, Євгеній Ткачук з 10 лютого не очолює міську організацію і фракцію «Солідарність» у Луцькраді.

Голова Волинської територіальної організації партії Роман Романюк запропонував кандидатуру Нестерука, пригадавши, що той є активним депутатом.

Нагадаємо, невипадковою, очевидно, стала подія 15 лютого цього року: Петро Нестерук, а з ним позапартійний та позафракційний Микола Яручик, обраний за списком «Солідарності», та голова обласного осередку партії «Солідарність», очільник обласного центру зайнятості Роман Романюк перебували з робочим візитом на партійній зустрічі в Адміністрації Президента. Наступного дня поїздку прокоментували в обласному осередку «Солідарності» - у повідомленні йшлося, що депутати прибули на запрошення Адміністрації Президента України з робочим візитом, аби поспілкуватись про майбутнє Луцька.

Також інформувалося, що на зустрічі обговорювалися майбутні вибори міського голови. Більше цей візит ніхто з цих трьох учасників не коментує, не називаючи ані прізвищ з ким відбувалася розмова, ані того, хто надсилав запрошення.

Окрім того, голова ОДА Володимир Гунчик у одному з останніх інтерв'ю повідомив, що був на зустрічі із колегами - Нестеруком, Романюком та Яручиком. Щоправда, в Адміністрації взагалі кажуть, що цієї зустрічі не було. І нікого - ні депутатів, ні голову ОДА офіційно в АП не запрошували.

З огляду на вище вказане, скидається на те, що поїздка була аж ніяк не робочим візитом, а політичною аудієнцією. А державний орган, перетворився на партійний осередок, де питання вирішують в кулуарах.

ЧИТАТИ ЩЕ: ЛУЦЬКІ ДЕПУТАТИ І ПОСАДОВЦІ ПІДСТАВИЛИ СЕБЕ Й АДМІНІСТРАЦІЮ ПРЕЗИДЕНТА

Зрештою, сьогодні під час зборів міської «Солідарності» усі 29 учасників одноголосно підтримали кандидатуру Петра Нестерука.

Окрім того, під час зборів переобрали Раду організації. До її складу увійшли Петро Нестерук, Роман Мулярчук та Сергій Романчук.

Змінився також склад контрольно-ревізійної Комісії Луцької міської організації. Очолив КРК Іван Ліповський, до складу комісії також увійшли Катерина Сидорчук та Юрій Гордійчук.

Надалі новообраний голова має здійснити передбачені чинним законодавством реєстраційні дії через зміну керівних органів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Луцьк Показати IP 1 Березня 2017 14:51
Хто ці люди?
Петро Показати IP 1 Березня 2017 15:40
Ох які ці малята недалекі !!!
вован Показати IP 1 Березня 2017 16:28
оце понабирали депутатів ! петька нестерук лівою горіллякою торгував аж гай шумів !!
Рура Показати IP 1 Березня 2017 23:04
Хороша команда і сильні фахівці! Удачі
Всі ви там Показати IP 2 Березня 2017 09:52
Роман Мулярчук -це той землемір, котрий разом із Романюком Р. віджав на Гущанській земельні ділянки в людей та оформив їх на своїх родичів, які живуть в Ківерцівському районі.
Анонім Показати IP 5 Березня 2017 00:47
Петро Нестерук король левоі горілки люботин та клуб водка

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus