USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

У Луцьку дитячий садочок та школа отримали по земельній ділянці

22 Жовтня 2015 08:35
Дошкільному навчальному закладу №29, що на вулиці Привокзальній, 6а у Луцьку надали в постійне користування земельну ділянку. Окрім цього, земельний наділ отримала й школа №1.

Про це стало відомо під час засідання постійної комісії міської ради з питань земельних відносин та земельного кадастру 21 жовтня.

Так, розглянувши клопотання управління освіти Луцької міської ради про надання в постійне користування земельної ділянки на вулиці Привокзальній, 6а для обслуговування дошкільного навчального закладу, члени профільної комісії підтримали ініціативу щодо затвердження територіальній громаді міста Луцька в особі Луцької міської ради проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки для потреб садочка №29 площею 0,5315 гектара.

Разом із тим, управління освіти Луцької міської ради отримало змогу зареєструвати право постійного користування вищевказаним земельним наділом в порядку та строки, передбачені чинним законодавством України та виконувати обов`язки землекористувача, відповідно до вимог статті 96 Земельного кодексу України.

Окрім цього, землю площею 2,7839 гектари для обслуговування навчального закладу отримала й комунальна установа «Луцька загальноосвітня школа І–ІІІ ступенів № 12 Луцької міської ради Волинської області», що знаходиться на вулиці Салтикова-Щедріна, 1.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Кріс Показати IP 22 Жовтня 2015 08:45
Скоро на цій землі попи збудують свої шопи магічних послуг

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus