USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку готують свято для малечі. Афіша

28 Травня 2014 09:13
У Луцьку відзначатимуть Міжнародний день захисту дітей. З цієї нагоди Луцький міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді у партнерстві з громадськими та благодійними організаціями проводитимуть низку заходів:

10.00 – благодійна акція «Країна – моя Україна» для дітей кризових категорій спільно з Луцькою дитячою залізницею, Волинським обласним благодійним фондом «Дитяча місія.Україна» (вул.Шопена, 14а).

У програмі свята – виступи юних залізничників та вокальної групи Палацу учнівської молоді, подорож дитячою залізницею від станції «Росинка» до станції «Водограй», частування смачними, запашними солодощами від ПАТ «Теремно-хліб» та цікаві подарунки від ВОБФ «Дитяча місія.Україна».

11.00 – благодійна акція «Подаруй дитині вишиванку» спільно з благодійним фондом «Фонд Ігоря Палиці – «Новий Луцьк». У рамках проведення акції сорочки отримають 30 діток з особливими потребами (Палац культури м.Луцька вул.Б.Хмельницького, 1).

13.00 – Луцький міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді у партнерстві з ПП Рожанською А.С. запрошує дітей кризових категорій до країни розваг, ігор та пригод у дитяче ігрове містечко «Луцький Діснейленд» (вул. Глушець).

У програмі заходу перегляд музичної вистави «Долина ельфів» вихованців творчої студії Наталії Журавльової , конкурси, забави, атракціони та частування морозивом.

14.00 – благодійний проект «Соціальна вітрина» виробів дітей з особливими потребами у КП «Центр туристичної інформації та послуг». На вітрині будуть представлені роботи вихованців Волинської обласної громадської організації батьків дітей з синдромом Дауна та іншими порушеннями розвитку та Волинського обласного молодіжного Центру реабілітації інвалідів з дитинства «Джерело життя» (вул.Сенаторки Левчанівської, 2).

16.00 – «Дитяче свято для малечі» у партнерстві з церквою «Голгофа» в рамках якого дитячі розваги на площі перед РАГСом. У програмі свята конкурси, малюнки на асфальті, ігри, катання на роликах, розваги на батуті (пр.Соборності, 18).

17.00 – на площі перед головним корпусом Східноєвропейського національного університету ім. Лесі Українки відбудеться щорічний Парад мильних бульбашок «Бабл Фест» організований спільно з Волинською обласною громадською організацією «Ми плюс».

У програмі:

- Масове запускання мильних бульбашок;

- Виступи Dj Subside *TWIST*;

- Мистецтво Graffiti;

- Виступи Capoeira;

- Школа козацького гарту;

- Малюнки на асфальті ;

- Частування морозивом;

- Цікаві виступи скрипки Inde Layvely band, Марка Раковського eNDy (rap) та Галини Конах, учасниці проекту «Голос країни»;

- Вокальний проект WMA;

- Stylez Dance Academy.

Основна мета всіх запланованих заходів подарувати дітям позитивні емоції та радість.

Міжнародний день захисту дітей відзначають щороку 1 червня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus