USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку хочуть висадити тисячу дерев

14 Березня 2017 17:30
Київська організація, яка мала висадити дерева в Луцьку, відмовилась від робіт. Озеленювати місто будуть своїми силами.

Про це стало відомо під час прес-конференції заступників міського голови 14 березня.

Нагадаємо, в Луцьку оголосили тендер на озеленення. Попередня вартість косіння газонів, підрізання кущів, скошування самонасіву та висаджування дерев і кущів вартуватиме місту більше 6 мільйонів гривень.

Щоправда, в одному з лотів вказано, що висадять лише 50 дерев та 120 кущів. Та заступник міського голови Юрій Моклиця повідомив, що в обласному центрі планують посадити тисячу дерев.

З його слів, була домовленість про співпрацю з однією київською організацією, яка мала це зробити, та підприємство відмовилося. Тож садитимуть джерела «власними силами».

Планується, що нові дерева з’являться на вулицях, у парках і скверах міста. Зокрема, планують це зробити на вулиці Дубнівській, у парку на ДПЗ, у центральному парку імені Лесі Українки. Більш точну інформацію скільки дерев і де саме мають посадити в Луцьку обіцяють повідомити наприкінці тижня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Народна довіра Показати IP 14 Березня 2017 17:41
Привезіть та роздайте ЖЄКам та ОСББ люди з радістю посадять алє треба щоб міста забезпечило саджанцями...
А2А до Народна довіра Показати IP 14 Березня 2017 21:25
а місто де візьме? заступник міського голови Юрій Моклиця неодноразово заявляв що "зелене господарство" місту не потрібне. саджанці треба десь купити, а на це треба гроші, а ще ж треба щось і відмити, чи не так?
Ляшко Показати IP 14 Березня 2017 18:05
Висадять 1000 а зріжуть 2000 ск*тиняки!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus