USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку «перенесуть» зупинку громадського транспорту

22 Лютого 2014 14:18
Рішення перенести зупинку громадського транспорту на вулиці Бенделіані прийняли на виконкомі міськради 21 лютого, повідомили у відділі інформаційної роботи міськради.

Начальник управління транспорту та зв’язку міської ради Анатолій Миронюк повідомив, що нині зупинки громадського транспорту на вулиці Бенделіані знаходяться практично одна навпроти одної. Це, з його слів, створює певні перешкоди та аварійні ситуації на дорозі, адже коли автобуси та тролейбуси на обох зупинках зупиняються для висадки-посадки пасажирів, то утруднюється роз’їзд зустрічного транспорту.

Тому, у зв’язку з завершенням робіт з реконструкції адміністративних приміщень магазину «Колібріс», що на вулиці Бенделіані, та відповідно до проекту організації дорожнього руху, Анатолій Миронюк запропонував перенести зупинку громадського транспорту від перехрестя вулиці Бенделіані та бульвару Дружби народів до магазину «Колібріс» (вул.Бенделіані, 1).

Незабаром там встановлять критий павільйон та здійснять благоустрій території.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
дідо Показати IP 22 Лютого 2014 15:48
Хто перенесе зупинку від готелю Україна. Постійна пробка, пішоходи перебігають між машинами. Бо за Драмтеатром голова суду вирішив паркан вибудувати на тротуарі. КОМФОРТ СУДДЯМ, НЕЗРУЧНОСТІ ТА НЕБЕЗПЕКУ ДЛЯ ЛУЧАН.
Іра Показати IP 22 Лютого 2014 16:12
А може тепер наш мер перенесе. А то під стару владу лягав, а під нову можна привстати.
654 Показати IP 22 Лютого 2014 17:04
Александрову теж звільнити, і зупинку перенести до суду, майдан допоможи

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus