USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

У Луцьку перевірять секретну систему оповіщення

5 Серпня 2014 17:56
У Луцьку є секретна система оповіщення з надзвичайних ситуацій, яку планують перевірити на справність уже наступного місяця.

Про це розповів у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини начальник управління з надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Юрій Кирилюк сьогодні, 5-го серпня.

«У місті існує система оповіщення з надзвичайних ситуацій. Вона розміщена на підприємствах різної форми власності й на жеках. Де саме знаходиться й скільки є гучномовців – не можу повідомити, це службова таємниця. Й ви самі розумієте, що є різні люди й це тримається в секреті, аби не було понищено. Однак запевняю, що звук від неї може доходити із ЛПЗ до 40-го кварталу», - розповідає Юрій Кирилюк.

Чи ця система працює, то чиновник запевнив, що так, мовляв, її щороку перевіряють і найближча діагностика запланована на наступний місяць.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
гапка Показати IP 5 Серпня 2014 18:26
Росія веде все до ІІІ Світової. Який жах. В Росії що, люди не розуміють цього? Поки зрозуміють - буде пізно - ПОСЛЕ БОЯ КУЛАКАМИ НЕ МАШУТ.
У-ух! до гапка Показати IP 6 Серпня 2014 10:23
А як-же наші вояки тікають в Росію,шукаючи захисту від місцевого населення?
Пилип Показати IP 5 Серпня 2014 19:20
Психологи стверджують, що в Путіна дах поїхав. Так що ніхто не може сказати, що від шизофреніка можна чекати.
Степан. Показати IP 5 Серпня 2014 20:51
А віруючі української православної церкви вважають , що в путіна вселився сатана!
подолянка Показати IP 5 Серпня 2014 21:12
Та у випадку кремлівського карлика взагалі складно поставити діагноз, там намішані різні психіатричні симптоми із одержимістю разом. Складається враження, що він марионетка, яка відображає всі хвороби своїх ляльководів. Не вірю що ця, не можу сказати людина, швидше "істота" діє по власній волі і все сама придумала.
Ну Показати IP 5 Серпня 2014 22:46
що воно , дурнувате, меле. Ну хочаб для початку вивчило те за що воно відповідає. От саме з таких д*білів і варто починати "перезавантаження" системи влади. Поцікавтесь зарплатнею цього недоумка і його віддачею. Що ще казати....
сірий вовк Показати IP 6 Серпня 2014 08:50
Та не смішіть людей "секретною" системою оповіщення, думайте, що ляпаєте язиками.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus