USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку погодили розміщення низки тимчасових споруд

7 Вересня 2016 20:06
Автомати з фільтрованою водою, літні майданчики та кіоски: виконком ухвалив рішення про розміщення тимчасових споруд для здійснення торгівлі у Луцьку.

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міськради 7 вересня.

Так, члени виконкому вирішили погодити товариству з обмеженою відповідальністю «ПАТІО ДІ ФІОРІ» розміщення тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності (літнього торговельного майданчика) на вулиці Кравчука, 13 на термін 3 роки, за умови укладення договорів на прибирання території та вивіз побутових відходів.

На аналогічний термін підприємцю Інесі Онохіній погодили розміщення тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності (літнього торговельного майданчика) на вулиці Винниченка, 45 (біля кафе «Пан Тадеуш»).

Розміщення торговельного кіоску на вулиці Ковельській, 68а, погодили підприємцю Юрію Чилію.

По проспекту Перемоги, 12 дозволили розмістити торговельний кіоск підприємцю Олегу Триндюку.

Лоток для реалізації безалкогольних напоїв, морозива та інших супутніх товарів) на вулиці Ветеранів, 6 погодили розмістити підприємцю Валентину Поповичу. Цьому ж підприємцю дозволили розмістити пересувні тимчасові споруди на вулиці Федорова,6, Гулака-Артемовського, 15, Кравчука, 15 та на вулиці Конякіна (поряд з КВП «Волинькультторг»). Окрім цього, підприємцю Валентину Поповичу погодили розміщення пересувної тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності (пересувний причіп-фургон для реалізації безалкогольних напоїв, пива, морозива та інших супутніх товарів) на вулиці Львівській, 148б.

ТзОВ «Волиньтабак» погодили розміщення торговельного кіоску по проспекту Президента Грушевського, 31.

Увагу членів виконкому привернуло розміщення торговельних автоматів підприємця Оксани Матвіїв по проспекту Молоді, 6а та на вулиці Гордіюк, 29а.

Як пояснив начальник управління розвитку підприємництва та реклами Олександр Козлюк, йдеться про торгівлю фільтрованою негазованою водою. Такий проект, з його слів, уже діє в Тернополі та Києві. Привозна вода проходитиме відповідні лабораторні заміри, а підприємець зможе моніторити залишки води в автоматах онлайн та за потреби підвозити воду.

Нагадаємо, що під час засідання виконкому вирішили демонтувати низку нелегально розміщених торговельних точок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus