USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку шукали «нічний» алкоголь

3 Червня 2014 10:36
Торгові точки та магазини на автозаправках Луцька перевірили на предмет продажу алкоголю вночі, повідомили у відділі інформаційної роботи міськради.

Управління розвитку підприємництва та реклами міської ради, відділ муніципальної дружини, дільничні інспектори, представники кримінальної міліції та самооборони, служба у справах дітей провели спільний рейд на предмет продажу торговельними закладами пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових та тютюнових виробів у нічну пору.

Були обстежені 30 об’єктів. Згідно з результатами перевірки зафіксували 3 факти порушення, відповідно склали 3 протоколи за ч.2 ст.156 Кодексу України про адміністративні порушення. Це магазин на зупинці громадського транспорту «Розмарин» (вул. Гордіюк), а також два магазини на автозаправках.

Протоколи будуть передані на розгляд адміністративної комісії. За такі порушення передбачаються штрафи 510-850 гривень.

Нагадуємо, що з 1 червня вступило в дію рішення міської ради про заборону на території міста продажу пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових та тютюнових виробів в об’єктах торгівлі та на винос у закладах ресторанного господарства з 22.00 до 08.00 години (крім продажу тютюнових виробів).

Учасники Самооборони Майдану Волині були безпосередніми учасниками рейду і надали фотографії, які підтверджують факти правопорушень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Fkz Показати IP 3 Червня 2014 11:03
Чому ви досі не закрили точок продажу сурогату-спирту, де споюють бабки-самогонниці працівників ДПЗ.З 8 ранку уже стоять ,ідуть на роботу робітники ДПЗ і затарюються, а з роботи масово. Скільки це буде тривати.Стоять наглі морди, ми уже сварилися нічого не допомагає
Дмитро Показати IP 3 Червня 2014 11:49
На Киъъвському майданы, вночы. пыдходжу в магазин поблизу аптеки "Каштан", прошу мінералку. ДАють, кажуть: 15 Грн. - перепитую - чому так дорого? - ВІдповідь вбила: "У нас націнка на нічну торгівлю АЛКОГОЛЕМ, СИГАРЕТАМИ і НАОПЯМИ". - Я перебиваю і перепитую: Алкоголем? - так алкоголь же ж неможна продавати після 22,00, і взагалі як це зрозуміти: НІЧНА НАЦІНКА???? - Продавець внятної і толкової відповіді не дала.
Ігор Ш Показати IP 3 Червня 2014 12:37
Вул. Дубнівська магазин Східний продають цілодобово, постійно крик, шум і музика на всю серед ночі
Анонім Показати IP 3 Червня 2014 13:23
Взагалі треба закрити всі магазини та кіоски після 22,00. Хліб в ту пору вже не купують, а спиртне та цигарки продають цілодобово навіть дітям. Про рейди продавців та власників попереджають завчасно.
До Аноніма Показати IP 3 Червня 2014 15:56
Шо за мурня. Іде людина з кромберга з нічної, наприклад, чи на кромберг на нічну, хоче купити хліба, чи ковбаси, а тут - бац - голодний буде. Бо якийсь анонім ідею подав. Сама купляю продукти часом після 11 в Линнику, по пізно вертаюсь з роботи. Хай краще вони не заправки моніторять, куди алкаші і діти не ходять, а точки всякі, на балці і ГПЗ, які всі прокришовані. Шось фото звідти я не бачу.
Петро Показати IP 3 Червня 2014 16:05
Громада повинна принципово поставити питання про ПОВНУ ЗАБОРОНУ торгівлею алкоголем в шалманчиках на зупинках громадського транспорту ,а в подальшому їх повної ліквідації як пережитку "дикого капіталізму"...Аргументи про "робочі місця" не витримують жодної критикт в порівнянні з тою "совковово - базарною" атмосферою,яку вони створюють в місті...
Щербик Юрій Показати IP 4 Червня 2014 01:06
Для першого разу, може це й результат. Та справу отверезення суспільства варто проводити комплексно.І не лише по наказу, для "галочки", а й з особистим усвідомленням. Допоки ж муніципали воюють з тією бабцею, яка продає городину на тротуарі, не помічаючи іншу , яка продає спирт, (з- під прилавка), допоки дільничні інспектори "не помічатимуть" притони і "точки" -будем мати, те що маєм: бійки, сльози, злочини, хвороби, отруєння, смертність. Реклама ж спиртного, якої бути не повинно, називає все це одним словом: " Свято."

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus