USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку створять підприємство, яке «поглине» ринки міста?

18 Березня 2014 13:11
Луцька міська рада розірвала договір з облспоживспілкою, яка орендувала територію Завокзального ринку. А тому постало питання як далі там господарювати на цій території.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю, депутатської діяльності, етики та регламенту 18-го березня.

У доповіді депутат міськради Юрій Вега повідомив, що є проект «Про утворення унітарного підприємства КП «Комунальний ринок». Якщо його підтримати, то розпочнеться процес врегулювання: «Пропонуємо утворити КП, назву якого не прив’язувати до «Завокзальний», щоб по мірі необхідності йому й інші ринки міста передали. Так ми заспокоїмо людей, а реалізувавши це - будуть надходження в міську казну».

Членів комісії стурбувало те, що у власності облспоживспілки є приміщення й вони захочуть, щоб окремі підприємці, а це десь 5 осіб, «відcтупили» на 2-4 метри, через що люди втратять робочі місця.

«Вони, умовно, тимчасові, це дозволяє ставити біля них торгові точки впритул. З цього приводу я говорив з пожежниками», - роз’яснив Юрій Вега.

Під час дискусій, депутати назвали облспоживспілку «останнім дуже паскудним колгоспом».

Рішення про створення комунального підприємства «Комунальний ринок» члени профільної комісії підтримали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Саня Показати IP 18 Березня 2014 14:29
Та позакривайте вже ці базари, дістали! Весь Луцьк в базар перетворюють. Людина, яка себе поважає, піде купувати в магазин.
Анонім до Саня Показати IP 18 Березня 2014 15:32
шо, нема торгiв у Ювантi, що так переживаєш? чи тебе на базар в кайданах тягнули купувати i в тебе комплекси щодо базару?)))
папік до Анонім Показати IP 18 Березня 2014 22:50
гроші дає.тобі пофіг де воно береться і скільки що коштує...
З закокзального до Саня Показати IP 18 Березня 2014 15:37
Ну да піде купувати в ювант де захмарна оренда-а звідси і кінцеві ціни в буратіно-щоб романюку кишеню наповнити або скоро в портсіті де оренда квадратного метра 50$ а мінімальна площа-100 кв.Візьми в руки умнік калькулятор і порахуй що при оренді в портсіті в 5 тисяч доларів в місяць, скільки треба в день вторгувати і яку треба поставити накрутку щоб заробити на оренду.Дешевше ринку альтернативи немає.
Анонім до Саня Показати IP 20 Березня 2014 19:43
Цікаво, чим вони тебе достали? Придурок, ти може не в курсі, що в Луцьку роботи немає? Для тисяч сімей ринок - це єдиний дохід сімї. Доречі, для моєї теж.
пора про бюджет поду Показати IP 19 Березня 2014 08:12
чого дві сім'ї мають кишені набивати , а місто в боргах. Підприємці мають контролювати використання коштів щоб не було нової горгутівщини.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus