USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцьких дітей-інвалідів утискають

25 Березня 2014 14:00
Батьки та їхні діти-візочники не можуть потрапити в обласний центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів.

Про це стало відомо під час засідання оперативної наради Луцького міського голови Миколи Романюка сьогодні, 25-го березня.

«Батьки дітей-інвалідів не можуть заїхати з візками в центр соціальної реабілітації, який на вулиці Кравчука, 6. Там розташований паспортний стіл, паркується дуже багато автомобілів, на прибудинковій території відсутній тротуар», - розповіла директор департаменту «Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку» Лариса Карп’як.

З цього питання звернулися в групу оперативного реагування «15-80» й мешканці прилеглих будинків.

«Жителі будинку на Кравчука, 12 звернулися до нас, щоб врегулювати питання з паркуванням авто. Вони пропонують поставити обмежувальні знаки для в’їзду транспорту на прибудинкову територію», - доповіла Лариса Карп’як.

Із цього приводу перший заступник Луцького міського голови Святослав Кравчук сказав, що це питання треба вивчити.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
валя Показати IP 25 Березня 2014 14:04
ужас як можна так не поважати і не створювати усі умови для життя кращого таких діток.
Анонім Показати IP 25 Березня 2014 14:32
Не українці а Коломойский.
Зашиті кишені Показати IP 25 Березня 2014 15:13
Підтримую Кравчука. Необхідно створити комісію. Зібрати відповідні матеріали: допрос, протокол, отпечатки пальцев... Винести це питання на сесію. І дивись так десь ближче до березня 2015 року все буде добре. А може вже й проблеми не буде. Присвоять братья русские нам 101 регион и всі будуть згадувати як гарно жилось в Україні чи все ж таки на вкраїні милій?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus